Αναζήτηση
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καμιά φορά οι άνθρωποι σε κρίνουν με το "καλημέρα" | iShow.gr
Ειδήσεις
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καμιά φορά οι άνθρωποι σε κρίνουν με το "καλημέρα"
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014
21:05
Συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα της εκπομπή στον ALPHA, τι προετοιμασίες της, την κριτική που έχει δεχτεί αλλά και για το αν θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.
Η γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη της παρουσιάστριας έχει προκαλέσει αντιπάθειες και πολλά σχόλια στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η Κωνσταντίνα όμως, όπως φαίνεται, δεν ενοχλείται από αυτά αφού όπως λέει:

"Όταν εκτίθεσαι στο γυαλί πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Δεν είναι δυνατόν ούτε να σε αγαπήσουν όλοι, αλλά ούτε να σε αντιπαθήσουν. Είναι σαν τις ανθρώπινες σχέσεις. Θέλουν τον χρόνο τους για να χτιστούν. Το θέμα είναι να μην υπάρχει προκατάληψη. Οι άνθρωποι καμιά φορά δεν περιμένουν και σε κρίνουν με το καλημέρα".

Όσο αναφορά στο γάμο, η Κωνσταντίνα είναι ξεκάθαρη: "Είμαι άνθρωπος της συντροφικότητας", λέει χαρακτηριστικά και συνεχίσει: "Η δημιουργία της οικογένειας ανήκει σαφώς στις επιθυμίες μου". Ακόμα δήλωσε ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά και θα ήθελε να αποκτήσει δικά της.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551