Αναζήτηση:
Κι όμως! ANT1 - ALPHA μελετούν σχέδιο συνεργασίας - Όλο το ρεπορτάζ.
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017
16:59

Κοινό μέτωπο απέναντι στον… οχτρό. Άλλωστε, το έχουμε πει ξανά πως ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν και μάλιστα ενόψει του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες θα υπάρξουν περίεργες συμμαχίες.

Βέβαια, αυτή τη φορά το «μέτωπο» είναι από απέναντι και με σκοπό να… επιβιώσει από τον ερχομό του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, του «Survivor».

Yψηλόβαθμα στελέχη του ΣΚΑΪ και του STAR μελετούν σχέδιο συνεργασίας που μπορεί να φέρει ακόμη και «συγκατοίκηση» των δύο σταθμών στο κτήριο της Κηφισιάς. Φαίνεται ,λοιπόν, ότι απέναντί τους σχεδιάζεται μία άλλη συμμαχία ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ALPHA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, υψηλόβαθμα στελέχη των δύο σταθμών μελετούν το ενδεχόμενο συνεργασίας σε εμπορικό πλαίσιο με σκοπό να διεκδικούν μαζί κομμάτι της διαφημιστικής πίτας όταν… σκάσει στο τηλεοπτικό τοπίο το «Survivor».

Με τη σαρωτική πορεία του πρώτου του κύκλου στους πίνακες τηλεθέασης το ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει ήδη να διεκδικεί… ζηλευτό μέρος από τη διαφημιστική πίτα, κάτι που προκαλεί ανησυχία στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, σε Μαρούσι και Κάντζα.

Έτσι ,λοιπόν, στελέχη των δύο σταθμών μελετούν σχέδιο εμπορικής συνεργασίας σύμφωνα με το οποίο θα πουλούν μαζί -και με τη λογική «δύο σε ένα»- διαφημιστικό χρόνο τους. 

Βέβαια, η συνεργασία αυτή βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά και σε επίπεδο στελεχών ενώ είναι σίγουρο πως θα πρέπει να δώσουν «μάχη» και πειστικά επιχειρήματα στους ανωτέρους τους προκειμένου να τους πείσουν να προχωρήσουν στο «κοινό μέτωπο» καθώς, η μία τουλάχιστον πλευρά, εμφανιζόταν ανένδοτη σε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον… οχτρό!

Ίσως ,όμως, το επιχείρημα της «επιβίωσης» απέναντι στο Survivor, τους κάνει να αλλάξουν στάση. Άλλωστε, το είπαμε: αυτή τη σεζόν θα δούμε πολλά περίεργα (και) στο τηλεοπτικό τοπίο!

Πηγή: Newsit.gr - Μελάς blog

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.