Αναζήτηση
Κερδίστε προσκλήσεις για την τελευταία παράσταση του "Αιδοίου Μονόλογοι" | iShow.gr
Ειδήσεις
Κερδίστε προσκλήσεις για την τελευταία παράσταση του "Αιδοίου Μονόλογοι"
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012
16:02
Κάντε "Like" στη σελίδα του iShow.gr στο Facebook και μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις για την τελευταία παράσταση του βραβευμένου "Αιδοίου Μονόλογοι" που παρουσιάζεται στο θέατρο Badminton.

Το κείμενο του "Vagina Monologues" είναι βασισμένο σε πραγματικές συνεντεύξεις όπου περισσότερες από διακόσιες γυναίκες μίλησαν χωρίς ταμπού για το σώμα τους. Οι σύντομοι αυτοί μονόλογοι περνούν από κόσκινο τη γυναικεία σεξουαλικότητα και γίνονται η «κλειδαρότρυπα» των γυναικείων συζητήσεων.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αγάθης Δαρλάση, η Αμερικανίδα ηθοποιός Monica McShane, η Αγγλίδα ηθοποιός Isobel Pravda, και η Ελληνίδα ηθοποιός Χριστίνα Μητροπούλου ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, ώστε να ξαναφέρουν τη μοναδική δίγλωσση παράσταση στην αθηναϊκή θεατρική σκηνή.

Φέτος, οι τρεις ηθοποιοί, με την παρουσία του μουσικοσυνθέτη / performer Χρήστου Αλεξόπουλου, θα σας διασκεδάσουν, θα σας προβληματίσουν και θα σας ταξιδέψουν ανά τον κόσμο στα αγγλικά και τα ελληνικά στη σκηνή Variete του Badminton.


Μπείτε στην κλήρωση!


Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε έως την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα. Λίγο αργότερα τα ονόματα των 10 τυχερών θα
ανακοινωθούν στη σελίδα του iShow.gr στο Facebook.
Σχετικά πρόσωπα
Isobel Pravda
Μόνικα Μακ Σέιν
Χριστίνα Μητροπούλου
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551