Αναζήτηση
Κάθε πάνελ και τον ωραίο του! | iShow.gr
Ειδήσεις
Κάθε πάνελ και τον ωραίο του!
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016
18:59
Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Οι lifestyle πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές στοχεύουν κυρίως στο γυναικείο κοινό και, δη, το νεανικό. Οι υπεύθυνοι των εκπομπών πιστεύουν ότι κάθε πάνελ καλό είναι πλέον να περιλαμβάνει και έναν ωραίο άντρα, μοντέλο ή αθλητή που να αρέσει στις γυναίκες και ας μη μιλάει πολύ!

Την αρχή είχε κάνει ο Alpha με τον Νίκο Αναδιώτη, ακολούθησε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Στιβ Μιλάτος, ο Αντώνης Βλοντάκης κλπ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και στα υπόλοιπα κανάλια δεν έχουμε δει ανάλογες περιπτώσεις, όπως τον Γιώργο Μανίκα και τον Στέλιο Χανταμπάκη στο Star (ο πρώτος είχε περάσει και από τον Πρωινό Καφέ), τον Κώστα Μαρτάκη στο Mega κ.α.

Ειδικά ο Αντώνης Βλοντάκης, αν και είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει πρόωρα το Λόγω TiVis, φλερτάρει τώρα έντονα με το ολοκαίνουριο Πρωινό της Φαίης Σκορδά και μάλιστα με την έγκριση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος, αν και απέχει πλέον από την εκπομπή, φέρεται να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωσή της.

Ένας άλλος πολυσυζητημένος ωραίος, ο Γιάννης Σπαλιάρας, δέχτηκε πρόταση για το μεσημεριανό της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon και από την πρώτη στιγμή έδειξε να είναι θετικός. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πάντως καθοριστική, αφού αναμένεται να ολοκληρωθούν οι "διαδικασίες ένταξης" των προσώπων που θα πλαισιώνουν τα εγχώρια τηλε-αστέρια της ψυχαγωγικής τηλεόρασης.


πηγή: entertv.gr- Niko-Polis Blog

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Γεωργιάδης
Νίκος Αναδιώτης
Κώστας Φραγκολιάς
Δημήτρης Αλεξάνδρου
Αντώνης Βλοντάκης
Γιάννης Σπαλιάρας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551