Αναζήτηση
Κατερίνα Καινούργιου: Το ξέσπασμά της μέσα από μία δημοσίευση | iShow.gr
Ειδήσεις
Κατερίνα Καινούργιου: Το ξέσπασμά της μέσα από μία δημοσίευση
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015
17:59
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από μία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Ιουλίου.

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θέα ενός νησιού όπου ανεμίζει η ελληνική σημαία και τη συνόδευσε με ένα «θυμωμένο» σχόλιο.

«1η Ιουλίου... Πάντα αυτή η μέρα σηματοδοτούσε την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Και σε ολόκληρο τον κόσμο ταξίδευαν οι εικόνες που διαφήμιζαν τον πλούτο της Ελλάδας ..της ηλιόλουστης χώρας μας, με τα γαλανά νερά , τα πανέμορφα νησιά μας. Φέτος όμως ταξιδεύουν στο κόσμο άλλες εικόνες της χώρας μας. Εικόνες πρωτόγνωρες , με τους ηλικιωμένους να κάνουν ουρές στις τράπεζες- με αλφαβητική σειρά- για λίγα ευρώ. Εικόνες που παραπέμπουν σε πόλεμο. Εικόνες ντροπής που δεν τιμούν κανέναν. Εικόνες που στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να είναι μόνιμες , τρέμω. Για ακόμη μια φορά χωριστήκαμε στα δυο. Εμείς , εσείς . Αυτοί, οι άλλοι. Οι "ναι", οι "όχι". Δεν ήμασταν έτσι. Πότε γίναμε έτσι; Στα ξένα δίκτυα δεν παίζουν πια τις διαφημίσεις για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά παίζουν ένα χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα για το τέλος μας...» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καινούργιου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551