Αναζήτηση
Καλομοίρα: Οι δύσκολες ώρες και το πρόβλημα υγείας των παιδιών της | iShow.gr
Ειδήσεις
Καλομοίρα: Οι δύσκολες ώρες και το πρόβλημα υγείας των παιδιών της
Τρίτη, 28 Απριλίου 2015
16:35
Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» παραχώρησε η Καλομοίρα και εκτός των άλλων έκανε μια συγκλονιστική και συγκινητική εξομολόγηση για του δίδυμους γιους της και το πρόβλημα υγείας που πέρασαν.
«Ήταν πολύ δύσκολα. Άκουγα στο παρελθόν µαµάδες που τα δίδυµά τους είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και, για να είµαι ειλικρινής, δεν µπορούσα να τις καταλάβω. Όταν το βίωσα, αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι», είπε χαρακτηριστικά.
Και κατόπιν εξομολογήθηκε «Αρχικά έπρεπε να μείνουν στο νοσοκομείο και όταν ήρθαν τελικά σπίτι υποστηρίζονταν από μηχανήματα. Έπρεπε να έρχεται νοσοκόμα να τα ελέγχει. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα πλέον, που είναι δύο ετών, τους ευχαριστιέμαι πραγματικά. Δόξα τω Θεώ, μεγαλώνουν φυσιολογικά».
Καταλήγοντας, η ίδια περιέγραψε «Ήταν τραυματικά εμπειρία. Δεν ξέραμε τι θα γίνει. Ο γιατρός δεν έλεγε "μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά", γιατί φοβόταν την ευθύνη και τις μηνύσεις. Μου είπε μόνο, "μέχρι στιγμής είναι καλά, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο για σχεδόν ,ένα μήνα". Με πήραν τηλέφωνο το βράδυ και μου είπαν ότι ο Νίκος έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του. Ήμασταν κάθε μέρα χάλια με τον Γιώργο. Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε στο νοσοκομείο. Στις 8 το βράδυ, έπρεπε να φύγουμε. Τα μωρά ήθελαν πολλή προσοχή. Δόξα τω Θεώ, πέρασε. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Καλομοίρα Σαράντη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551