Αναζήτηση
Και άλλος βασιλικός γάμος στη Βρετανία: Η πριγκίπισσα Ευγενία αρραβωνιάζεται με πρώην μπάρμαν | iShow.gr
Ειδήσεις
Και άλλος βασιλικός γάμος στη Βρετανία: Η πριγκίπισσα Ευγενία αρραβωνιάζεται με πρώην μπάρμαν
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
15:34


Μέσα σε κλίμα ευχάριστων γεγονότων, αρραβώνων, γάμων και γεννήσεων, φαίνεται ότι θα βρίσκεται η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας εντός του 2018.

Τον Απρίλιο η Κέιτ Μίντλετον θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον Μάιο ο πρίγκιπας Χάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την Μέγκαν Μαρκλ και μόλις σήμερα το πρωί το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας!

Η 27χρονη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και όγδοη στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Γηραιάς Αλβιόνας.

Η πριγκίπισσα Ευγενία αρραβωνιάστηκε τον 31χρονο σύντροφό της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, πρώην μπάρμαν και σήμερα διευθυντή του μπαρ Mahiki, στην πολυτελή συνοικία Μέιφερ του Λονδίνου.



Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Βερμπιέρ της Ελβετίας, όπου είχαν πάει για σκι. Η πρόταση γάμου έγινε νωρίτερα μέσα στον μήνα όταν η πριγκίπισσα και ο αγαπημένος της βρέθηκαν στη Νικαράγουα για διακοπές.

Ο γάμος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, θα γίνει στο παρεκκλήσι τουΑγίου Γεωργίου στο κάστροτου Ουίνδσορ το φθινόπωρο, δηλαδή στον ίδιο χώρο όπου στις 19 Μαΐου θα παντρευτούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.



Η πριγκίπισσα Ευγενία έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης, Πολιτικές Επιστήμες και Αγγλική Λογοτεχνία και εργάζεται σε οίκο δημοπρασιών στο Λονδίνο ενώ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, δεν ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο.

Ο μελλοντικός πριγκιπικός σύζυγος δεν έχει στο βιογραφικό του πανεπιστημιακές σπουδές και, σύμφωνα με δηλώσεις του, το όνειρό του είναι στο μέλλον να στήσει την δική του επιχείρηση στον τομέα της εστίασης.


Πηγή: protothema.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551