Αναζήτηση
Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για το Rising Star και αποκαλύπτει πότε θα κάνει καθημερινή εκπομπή! | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για το Rising Star και αποκαλύπτει πότε θα κάνει καθημερινή εκπομπή!
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014
10:04
Μπορεί η παράσταση "Ωραία μου Κυρία" του Γιώργου Κιμούλη στην οποία είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστεί να ακυρώθηκε και να έμεινε χωρίς δουλειά για το πρώτο μισό της σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια ωστόσο, ετοιμάζεται για το Rising Star το οποίο θα δούμε τη νέα χρονιά στο Mega!

"Πρόκειτα για μια πολύ ακριβή παραγωγή. Το Mega έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει γι'αυτό το πρότζεκτ, το οποίο βασίζεται απόλυτα στην άποψη των τηλεθεατών", λέει η Ζέτα Μακρυπούλια στον Άρη Καβατζίκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hello!

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου, μάλιστα, σχετικά με το πότε θα παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή η ηθοποιός-παρουσιάστρια δηλώνει,

"Μπορεί να μην είμαι ποτέ έτοιμη για κάτι τέτοιο, καθώς αυτό θα σημαίνει μια μεγάλη αλλαγή σε όλα μου τα επαγγελματικά σχέδια. Ίσως δε μου έχει έρθει ακόμη κάποια πρόταση που να με έχει δελεάσει τόσο πολύ, ώστε να το τολμήσω. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, στο χώρο μας, αλλά το ένστικτο για κάτι καθημερινό στην τηλεόραση δεν μου έχει ξυπνήσει ακόμη. Ωστόσο, εδώ και χρόνια μου χρεώνουν ότι θα κάνω πρωινό. Η χρέωση, βλέπεις, γίνεται ελεύθερα."

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ζέτα Μακρυπούλια
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551