Ούτε 28η Οκτωβρίου να είχαμε δεν θα έλεγε τόσα «όχι» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: η παρουσιάστρια του Alpha αρνήθηκε κάθε καβγά και αιτία για το μπαράζ αποχωρήσεων απο την εκπομπή και κατηγόρησε την… φημολογία για την εικόνα που έχει για εκείνη ο κόσμος!
«Συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους δύο χρόνια. Είναι κουραστικό να βγαίνω και να απολογούμαι. Είμαι άνθρωπος της συνήθειας. Θέλω να με εμπιστεύονται, να τους εμπιστεύομαι κι εγώ. Έχουμε μία τάση να σκεφτόμαστε πάντα τα χειρότερα σενάρια, όμως, αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Να σε διαβάλλουν, να λένε διάφορα για εσένα και μετά εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας», λέει η Κωνσταντίνα στο περιοδικό «Εγώ Weekly» όταν την ρωτούν για τις αποχωρήσεις.
Με ποιους ίδιους ανθρώπους συνεργάζεται δύο χρόνια; Μάλλον για… το τηλεφωνικό κέντρο πρέπει να μιλάει, καθώς από το «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» έχουν φύγει, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τέσσερις αρχισυντάκτες και ένας on camera συνεργάτης.
«Δεν είμαι αρμόδια να σχολιάσω. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις για το ποιος φεύγει και ποιος μένει στο κανάλι», συνεχίζει, ξεχνώντας, μάλλον, ότι από όοοολες τις εκπομπές του καναλιού μόνο από την δική της έφυγε κόσμος.
Παράλληλα, η Κωνσταντίνα διαψεύδει ότι υπήρξε καβγάς με την Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ, αναφερόμενη στο "ψαλίδισμα της διάρκειας της εκπομπής, αναφέρει «δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαι για όλο αυτό» και ξεκαθαρίζει πως το «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου» δεν «κόβεται».
«Ούτε απόμακρη είμαι, ούτε ζω σε γυάλα. Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει; Κάτι τέτοιο δεν συνάδει, ούτε με την ηλικία μου, ούτε με τον χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να το κάνω», αναφέρει επίσης η Κωνσταντίνα, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει την αιτία για την οποία γράφονται τόσα για εκείνη, αλλά και πως θεωρεί σύνηθες να δέχεται «πυρά» ένας νέος άνθρωπος στο ξεκίνημά του.
Τέλος, για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης παραπέμπει στο... αρμόδιο τμήμα του καναλιού, ενώ υποστηρίζει ότι, ακόμα και εκεί,γράφονται λάθος πράγματα για εκείνη!