Αναζήτηση
Η Ράνια Θρασκιά για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τον ΑΝΤ1 | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ράνια Θρασκιά για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τον ΑΝΤ1
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
13:59

Ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 θα βρεθεί από αυτή την Κυριακή η εκπομπή «Joy». Τα στελέχη του σταθμού επέλεξαν την «ημέρα των ερωτευμένων» για τον καινούργιο κύκλο της εκπομπής με παρουσιάστρια πλέον τη Ράνια Θρασκιά, που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να αναλάβει μία εκπομπή που δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Η κουβέντα λοιπόν με την παρουσιάστρια ξεκίνησε ρωτώντας της αν την… φοβίζει ότι δεν θα καταφέρει να πείσει τους τηλεθεατές πώς θα δουν κάτι καινούργιο και όπως μου είπε

«Θα ήμασταν όλοι ακινητοποιημένοι αν αφήναμε τους φόβους μας να καθορίζουν τις επιλογές μας. Ξεκινάω με όρεξη και θετική διάθεση, όπως και όλοι όσοι συνεργαζόμαστε στη “Joy” για να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα που να σέβεται τους τηλεθεατές και να δικαιώνει την επιλογή τους να περάσουν μαζί μας τα απογεύματα των δύο πιο ξέγνοιαστων ημερών της εβδομάδας, του Σαββατοκύριακου».

- Πώς πήρες την απόφαση να δεχτείς την πρόταση για να παρουσιάσεις μία εκπομπή που δεν είναι «καινούργια»;

Τώρα που το λες, σκέφτομαι ότι είμαι πολύ τυχερή αφού μου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 ίσως τη μοναδική εκπομπή που ταιριάζει με την καθημερινότητα μου, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια! Άλλωστε το «Joy» ως περιεχόμενο έχει από μόνο του μια φρεσκάδα και μία αισιοδοξία και αυτά ακριβώς τα στοιχεία της θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε και στους τηλεθεατές!

-Ποια θα είναι η δική σου «σφραγίδα» στην εκπομπή, θα αλλάξεις κάτι, θα δώσεις περισσότερη βαρύτητα σε κάποια θέματα;

Όλοι οι συνεργάτες του «Joy» είναι ταλαντούχοι και δημιουργικοί και μαζί τους και εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα αρέσει στον κόσμο.

-Όλα αυτά τα χρόνια έχεις την εικόνα του «καλού παιδιού». Έχεις δεχτεί κριτική, ακόμη και από συναδέλφους σου, αλλά εσύ σπάνια έως καθόλου έχεις ασκήσει κριτική, ακόμη και όταν απουσίαζες από το τηλεοπτικό τοπίο. Δεν θα σου ζητήσω τώρα να κρίνεις πρόσωπα, αλλά θα ήθελα την άποψή σου για την τηλεόραση στη χώρα μας.

Από τη στιγμή που οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι επιχειρήσεις και όχι μη κερδοσκοπικά ιδρύματα και πρέπει να παράγουν κέρδη, οι παραγωγές τους ακολουθούν τις «επιταγές» της αγοράς και του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό που κάνει τη διαφορά κατά τη γνώμη μου, είναι στο πλαίσιο αυτής της θεμιτής όσο και απαραίτητης προσπάθειας, να μην απαξιώνεται η αισθητική και η ποιότητα. Όποιος το καταφέρνει αυτό κάνει τελικά τη διαφορά στο τηλεοπτικό τοπίο.

-Τι είναι αυτό που κάνει τη Ράνια Θρασκιά να είναι… joy;

Η καλοσύνη των ανθρώπων, η ευγένεια, οι αξίες της ζωής, τα τραγούδια, η ομορφιά της φύσης, η Θεσσαλονίκη. Μα πάνω από όλα η ζεστασιά που δίνει στην ψυχή μου η αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου!

Από αυτή την Κυριακή λοιπόν 14 Φεβρουαρίου, στις 4:30, η «Joy» βγαίνει ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 με «οικοδέσποινα» τώρα τη Ράνια Θρασκιά, που σκοπεύει να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά, αλλά και τα στελέχη του ΑΝΤ1 να δικαιωθούν για την επιλογή τους…

Newsit.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ράνια Θρασκιά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551