Αναζήτηση
Η Ραλλία Χρηστίδου στο Θερινό Χάραμα στην Πάτρα | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ραλλία Χρηστίδου στο Θερινό Χάραμα στην Πάτρα
Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014
20:35


Η Ραλλία Χρηστίδου από τις 28 Ιουνίου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλο το καλοκαίρι στο Θερινό Χάραμα στην Πάτρα, στο πρόγραμμα που καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά επιμελήθηκε ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Μαγεύει το κοινό της Πάτρας με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια, σπουδαίων στιχουργών και συνθετών από παραδοσιακά έως λαϊκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών, γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της. Κάθε εβδομάδα κλέβει τις εντυπώσεις του κόσμου, ο οποίος τραγουδάει και χορεύει μαζί της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ενώνει το «Άσπρο γιασεμί», «Το παλιό μου εγώ» με το «Αν μετρήθουμε», «Είσαι μακριά», «Εγώ για σένα» αλλά και το «Αυτή η νύχτα μένει», «Θεός αν είναι», «Μην περιμένεις πια» μέχρι το «Τραγούδι των γύφτων» και την «Κόκκινη γραμμή» με μεγάλη ευελιξία εντυπωσιάζοντας το Πατρινό κοινό.

Το δυνατό χειροκρότημα σε κάθε της ερμηνεία αποδεικνύει ότι η Ραλλία Χρηστίδου είναι μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς και από τις λίγες που μπορούν να κινηθούν με τόση ευκολία εξίσου άρτια σ όλα τα είδη ρεπερτορίου.

Το Χάραμα είναι ένας ιστορικός χώρος για την Πάτρα, μεγάλης χωρητικότητας, που ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους αφού θυμίζει ένα μικρό νησί μας υποδέχονται με ένα μοναδικό πρόγραμμα στο οποίο και φέτος πρωταγωνιστεί η κεφάτη διάθεση και μόνο!

1.500 άτομα επιλέγουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν με την φωνή της Ραλλίας αλλά και των υπολοίπων τραγουδιστών που την πλαισιώνουν:

ο Γρηγόρης Πετράκος, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Σπύρος Κουτσοβασίλης, η Μαρίνα Λουκά, ο Γιώργος Μπίλιος, η Δήμητρα Θεοφανίδη και ο Silent comedy perfo.


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ραλλία Χρηστίδου
Γρηγόρης Πετράκος
Βίκυ Καρατζόγλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551