Αναζήτηση
Η ΝΕΡΙΤ ετοιμάζει τη EUROVISION | iShow.gr
Ειδήσεις
Η ΝΕΡΙΤ ετοιμάζει τη EUROVISION
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014
13:04

Μπορεί να μην είναι επίσημα μέλος της EBU, αλλά οι… ανεπίσημες επαφές που έχουν κάνει τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο για να μεταδώσουν το διαγωνισμό της Eurovision.






Όπως όλα δείχνουν λοιπόν το κρατικό κανάλι θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής του διαγωνισμού τραγουδιού, ενώ σκοπός τους είναι να συμμετέχει σε αυτόν και η χώρα μας. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στις επαφές στελεχών της ΝΕΡΙΤ με στελέχη της EBU έχει ξεκαθαριστεί πως η Ελλάδα θέλει να συμμετέχει κανονικά, αίτημα το οποίο φαίνεται ότι θα δεχτούν.

Για το λόγο αυτό έχουν γίνει ανεπίσημα και επαφές στελεχών της ΝΕΡΙΤ με δισκογραφικές εταιρείες, καθώς επιθυμία τους είναι στον προκριματικό για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας να λάβουν μέρος όσοι θέλουν κι όχι μόνο από ορισμένες δισκογραφικές εταιρείες όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Το ερώτημα βέβαια είναι πόσες δισκογραφικές εταιρείες θα δεχτούν να συμμετέχουν, αφού αν και εφόσον επιλεγεί καλλιτέχνης τους, θα πρέπει να… συνεισφέρουν και οικονομικά.

Από την άλλη, με τα ταμεία της γεμάτα η ΝΕΡΙΤ από το ανταποδοτικό τέλος- χαράτσι που πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι για την κρατική τηλεόραση, μπορεί να πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού κόστους και να πραγματοποιηθεί ένας ελληνικός τελικός με αρκετές συμμετοχές, στις οποίες θα… διασφαλίζεται η οικονομική αρωγή. Από την άλλη όμως, σε δισκογραφικές εταιρείες που έχουν γίνει επαφές υπάρχει ο φόβος μήπως στο τέλος κληθούν να πληρώσουν όλα αυτοί και πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις θέλουν να διασφαλιστεί και οριστεί το πόσο θα επιβαρυνθούν οι ίδιοι.

Τους επόμενους μήνες πάντως θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, αφού τον Δεκέμβριο αναμένεται πως επίσημα η ΝΕΡΙΤ θα είναι μέλος της EBU και έτσι τον Ιανουάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για να επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τον ερχόμενο Μάιο τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Γρηγόρης Μελάς- newsit

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551