Αναζήτηση
Η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται ότι «κατέκλεψε» τηλεοπτικό πρόγραμμα | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ναταλία Γερμανού παραδέχεται ότι «κατέκλεψε» τηλεοπτικό πρόγραμμα
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014
19:35
Η πρεμιέρα της την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν η αναμενόμενη, αν σκεφτούμε το ντόρο που έγινε για εκείνη με την εκπομπή στον ΑΝΤ1 που δεν συνεχίστηκε, το συμβόλαιο της που το έσπασε, οι μπηχτές προς το κανάλι και το όλο σκηνικό της μετακόμισης της στο Ε.

Η Ναταλία Γερμανού δεν ξεπέρασε το 3,5%, αλλά ήταν μόλις η πρώτη εκπομπή για το Μη Χανόμαστε. Η ίδια μίλησε στο Peoplegreece της Κυριακής και τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι και παραδέχθηκε κιόλας ότι το σκηνικό της είναι κλεμμένο από τα Φιλαράκια.

«Αυτό που ζητήσαμε από το σκηνογράφο, τον Μιχάλη Αθανασιάδη, μαζί με το σκηνοθέτη μου, τον Περικλή Ασπρούλια, ήταν μια όσο το δυνατόν πιο πιστή αντιγραφή του σπιτιού της Μόνικα από τα Φιλαράκια, γιατί το πλατό είναι πολύ μικρούτσικο. Δεν θυμίζει, λοιπόν, απλά τα Φιλαράκια, το κατακλέψαμε!».

Όσο για το αν την αγχώνουν τα νούμερα, η παρουσιάστρια εξηγεί:

«Σε όποιο κανάλι και να είμαι, είτε είναι το Mega, είτε ένα κανάλι που δεν το μετρά καν η AGB, την ίδια υπευθυνότητα θα δείξω απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, με προσέλαβαν και με πληρώνουν. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου. Βεβαίως ξέρω πως, όταν είσαι σε ένα πιο μικρό κανάλι, δεν μπορείς να κάνεις τα 25άρια και τα 30άρια που πιθανόν να έκανε πέρσι το Η Γερμανού Ξανάρχεται, ειδικά όταν είχα το lead in του The Voice, που έκανε νούμερα απίστευτα. Γι’ αυτό ήμουν προετοιμασμένη. Παρ’ όλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ξεκινάω κάτι καινούριο από το μηδέν και το χτίζω πετρούλα πετρούλα από τα θεμέλιά του για να το δω να μεγαλώνει. Κι όταν λέω μεγαλώνει, εννοώ και σε δημοτικότητα, που μετριέται με την αγάπη του κόσμου, και σε νούμερα τηλεθέασης.»

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ναταλία Γερμανού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551