Αναζήτηση
Η Ναταλία Δραγούμη για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ναταλία Δραγούμη για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015
12:30


Η Ναταλία Δραγούμη σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στα πλάνα της πριν τη "Μελωδία της ευτυχίας"

«Ήμουν σε μια φάση που δεν ήθελα να δουλέψω τόσο πολύ όσο πέρσι. Η περσινή περιοδεία με τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη ήταν πολύ μεγάλη και εποικοδομητική, αλλά κατάφερα να κάνω μόνο τρεις μέρες διακοπεί. Όταν έχεις παιδιά δεν γίνεται να λείπεις τόσο πολύ. Όταν λοιπόν ήρθε η φετινή πρόταση για την περιοδεία, που περιλάμβανε περιορισμένες παραστάσεις είπα εύκολα «ναι». Την παράσταση την είχα δει και τον χειμώνα με τα παιδιά μου και μου άρεσε πολύ. Είναι μια πολύ καλή δουλειά»

-Είχες συμμετάσχει ξανά σε μιούζικαλ;

«Δεν είχα τραγουδηθεί ποτέ μπροστά σε κόσμο. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο άγχος, μου με αυτή τη συνεργασία. Κατάφερα να το ξεπεράσω χάρη στη σκηνοθέτιδα μας Θέμιδα Μαραέλλου, που μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και μου έδωσε σιγούρια. Έτσι ξεπέρασα αυτή τη φοβία που είχα.»

-Η σχέση σου με το τραγούδι μέχρι τώρα ποια ήταν;

«θαυμάζω πολύ όσους τραγουδούν και μου αρέσει πολύ το τραγούδι, Είχα κάνει κάποια μαθήματα και ήξερα πως μπορούσα να τραγουδήσω, έχω φωνή. Απλά και ατό παρελθόν που είχα δεχτεί κάποιες προτάσεις, είχα φοβηθεί πολύ να το τολμήσω. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Έχω ωριμάσει πια»

-Άρα δεν αποκλείεται να σε ξαναδούμε σε μιούζικαλ.

«Δεν ξέρω. Σίγουρα, όμως, μου άρεσε που ένιωσα την ευεξία της έκφρασης μέσα από το τραγούδι.»

-Τα παιδιά σας Φίλιππος και Κλειώ πώς σχολίασαν την εμφάνιση σου στο μιούζικαλ;

«Τους άρεσε πολύ. Πιστεύω πως τους είχα πρήξει μέχρι να ξεκινήσω. Έβαζα συνέχεια στο κινητό τη μελωδία και τραγουδούσα από πάνω. Σε όλες τις διαδρομές μας με το αυτοκίνητο τραγουδούσα 30 φόρες απανωτά το ίδιο κομμάτι. (Γελάει.)»

-Έρχονται μαζί σου στην περιοδεία;

«Ήρθαν στην Καλαμάτα και καταφέραμε να συνδυάσουμε και διακοπές. Κάναμε υπέροχες εκδρομές στις γύρω περιοχές. Πήγαμε στην Αρχαία Ολυμπία, την Πύλο, τη Βοϊδοκοιλιά. Ήταν απίθανα. Δεν το περίμενα πως θα περνούσαμε τόσο ωραία χωρίς να βρισκόμαστε σε κάποιο νησί. Το υπέροχο ήταν πως κάθε απόγευμα συννέφιαζε και έκανε μπόρα. Συνδύαζε περιπέτεια και ποίηση!»


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ναταλία Δραγούμη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551