Αναζήτηση
Η μοναδική συλλογή του Βασίλη Ζούλια που άνοιξε το φετινό Athens Xclusive Designers Week | iShow.gr
Ειδήσεις
Η μοναδική συλλογή του Βασίλη Ζούλια που άνοιξε το φετινό Athens Xclusive Designers Week
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014
15:34

Τι να πει και να πρωτογράψει κανεις για την μοναδική συλλογή του Βασίλη Ζούλια που άνοιξε το φετινό Athens Xclusive Designers Week ;

Μακράν από τις καλύτερες εμφανίσεις, με 60’s επιρροές, έντονα και ζωηρά χρώματα, παιχνιδιάρικη διάθεση , classy εμφανίσεις βγαλμένες από ελληνική ταινία. Floral, καρώ, ρίγες, πουά και συνδυασμός έντονων χρωμάτων ήταν τα συστατικά της κολεξιόν.

Την παράσταση «έκλεψε» η Μις Ελλάς και Top Model των '60s Υακίνθη Καραβίτη-Πολίτη, λαμπερή κυρία 72 ετών, δίνοντας το μήνυμα πως η μόδα δεν έχει ηλικία. Η κυρία Υακίνθη, όντας μούσα του Βασίλη Ζούλια, άνοιξε και έκλεισε το show με αριστοκρατικό και αρχοντικό τρόπο.

Η συλλογή με κέρδισε από την πρώτη εμφάνιση . Κομμάτια που σίγουρα όλες μας θα θέλαμε να φορέσουμε! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κύριο Ζούλια τόσο για τις δημιουργίες του όσο και για την πρωτοποριακή ιδέα της εμφάνισης ενός μοντέλου- θρύλου των 60’s στην πασαρέλα, μεταφέροντάς μας σε μια άλλη εποχή!

Θα ήταν ατόπημα να μην αναφέρω τις καταπληκτικές δημιουργίες του καταξιωμένου και έμπειρου σχεδιαστή κοσμημάτων Pericles Condylatos , που δέθηκαν άρτια με τα ρούχα. Τεράστια σκουλαρίκια, κολιέ και κομψά ποσέτ που σίγουρα θα θυμόμαστε.. Δε μπορώ να κρύψω πως τα σκουλαρίκια – «μπαλόνια» μου τράβηξαν έντονα την προσοχή!
Απολαύστε…..


With Love,
Annie D.Krt(Fashion Designer|| Stylist)
For more : annoula_kr@hotmail.com


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Βασίλης Ζούλιας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551