Αναζήτηση
Η μαμά του Σεφερλή ξεσπά: «Αν ο Κωστόπουλος ήταν καλός άνθρωπος δεν θα τα έγραφε αυτά» | iShow.gr
Ειδήσεις
Η μαμά του Σεφερλή ξεσπά: «Αν ο Κωστόπουλος ήταν καλός άνθρωπος δεν θα τα έγραφε αυτά»
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014
10:04
Για την επιτυχία του γιου της αλλά και για τον «πόλεμο» που δέχτηκε όταν έγινε γνωστό ότι θα ήταν εκείνος ο κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega, μίλησε ημητέρατουΜάρκου Σεφερλή, κυρίαΧαρίκλεια.
«Περίμενα την επιτυχία του Μάρκου. Τρελάθηκα από τη χαρά μου» είπε η περήφανη μαμά και συνέχισε «Με πήρε τηλέφωνο και του είπα "έσκισες"».

Όσο για τις σκληρές κριτικές που δέχτηκε ο ηθοποιός αλλά και το περίφημο κείμενο που «ανέβηκε» στο site του Πέτρου Κωστόπουλου, η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή σχολίασε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»:

«Δεν επιδίωξε να πάρει αυτή τη δουλειά, τον κάλεσαν. Ο Μάρκος ρώτησε: "Με τον Κωστόπουλο τι γίνεται"; "Έφυγε", του λένε. Εντάξει, την πήρε. Ποιος δεν θα την έπαιρνε; Τον έκανε Θεό όταν τον καλούσε. Τρεις φορές τον είχε καλέσει στο Mega, τον είχε καλέσει στη βραδινή εκπομπή που έκανε, ήταν κατενθουσιασμένος. Και μετά να γυρίσει να γράφει αυτά τα πράγματα; Δεν ήταν σωστό. Στενοχωρήθηκα αλλά μετά λέω αν ήταν καλός άνθρωπος δεν θα τα έγραφε αυτά. Ένας λογικός άνθρωπος δεν κάθεται από τη μια να παρακαλάει να πάει στην εκπομπή του να ανεβάσει την τηλεθέαση και μετά... αφού μόνος του έφυγε».

Gossip-tv

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μάρκος Σεφερλής
Πέτρος Κωστόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551