Αναζήτηση
Η Λουπίτα Νιόνγκο θα κυκλοφορήσει παιδικό βιβλίο | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Λουπίτα Νιόνγκο θα κυκλοφορήσει παιδικό βιβλίο
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
14:22


H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Λουπίτα Νιόνγκο έγραψε ένα εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Sulwe».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster Books for Young Readers τον επόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, η ηθοποιός από την Κένυα θα κάνει ντεμπούτο ως συγγραφέας με μία ιστορία για την ευνοϊκή μεταχείριση ανθρώπων με βάση το χρώμα του δέρματος τους.

Η «Sulwe» είναι ένα πεντάχρονο κορίτσι από την Κένυα που έχει το πιο σκουρόχρωμο δέρμα στην οικογένειά της, γεγονός που την κάνει να αισθάνεται άβολα και αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο να ανοίξει το χρώμα του δέρματός της.

Καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται, η Sulwe (που σημαίνει «αστέρι» στη μητρική γλώσσα της Νιόνγκο, Λούο) ξεκινάει μια περιπέτεια, η οποία σε συνδυασμό με τις συμβουλές της μητέρας της, την βοηθούν να δει την ομορφιά διαφορετικά, σύμφωνα με άρθρο της «New York Times».




Η Νιόνγκο είπε σε δήλωσή της ότι στο βιβλίο συμπεριλαμβάνει δικές της εμπειρίες από την παιδική ηλικία.

Η ηθοποιός τόνισε ότι όταν σκέφτεται το ταξίδι προς την αποδοχή και την αγάπη του εαυτού της, θεωρεί ότι η μητέρα της συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξή της.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψω ότι έχω γράψει ένα παιδικό βιβλίο! Ο τίτλος του είναι Sulwe!» έγραψε η ηθοποιός στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Λουπίτα Νιόνγκο κέρδισε Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος». Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Star Wars: The Last Jedi» και στο επερχόμενο «Black Panther».


Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Λουπίτα Νιόνγκο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551