Αναζήτηση
Η Λουιζίδου για την επιστροφή του ''Καφέ της Χαράς'':«Με τον Χάρη έχω μιλήσει... » | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Λουιζίδου για την επιστροφή του ''Καφέ της Χαράς'':«Με τον Χάρη έχω μιλήσει... »
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018
18:58

Eδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό, από συνέντευξη του Χάρη Ρώμα, πως ετοιμάζεται το σίκουελ ίσως του πλέον επιτυχημένου σίριαλ, του ''Καφέ της Χαράς''.

Ο σεναριογράφος έχει δηλώσει πως είναι σε κουβέντες με το κανάλι, έχει μιλήσει με τους ηθοποιούς που πρέπει, κι η επιστροφή θα γίνει από το 2019.

Σήμερα, η Ρένια Λουιζίδου, καλεσμένη στο ''Happy Day'' του Alpha, μίλησε για αυτό το σίκουελ και αποκάλυψε...

«Το ξέρω από τον Χάρη. Ξέρω ότι υπάρχει σκέψη και υπάρχει η πρόθεση να γίνει ένα σίκουελ του Καφέ της Χαράς. Εμένα η πρόταση με αιφνιδίασε γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ μια δουλειά να ξαναγίνει… Έχουν περάσει 15 χρόνια. Τα αισθάνομαι αυτά τα 15 χρόνια. Έχουν περάσει από πάνω μου, όχι δίπλα μου Ξέρω ότι ο Χάρης και η Άννα που έγραφαν τη σειρά θα συνυπολογίσουν πως έχουν περάσει 15 χρόνια. Το ότι έχουμε μεγαλώσει. Όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια μας. Είναι σκέψη, είναι πρόθεση. Τίποτα χειροπιαστό. Είναι σε επίπεδο κουβέντας. Τι να πω; Είναι υποθετικές ερωτήσεις και υποχρεωτικά δίνω υποθετικές απαντήσεις. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Με τον Χάρη έχω μιλήσει και μου έχει μεταφέρει την πρόθεση και την επιθυμία του».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ρένια Λουιζίδου
Χάρης Ρώμας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551