Αναζήτηση
Η Κάρλα Μπρούνι στην Αθήνα: «Καλησπέρα, σας περιμένω όλους»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Κάρλα Μπρούνι στην Αθήνα: «Καλησπέρα, σας περιμένω όλους»!
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
13:18


Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή το ζεύγος Μπρούνι - Σαρκοζί, καθώς απόψε και αύριο η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας θα δώσει συναυλίες για το αθηναϊκό κοινό.

Η Κάρλα Μπρούνι, πάντοτε λαμπερή και εντυπωσιακή, επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch» στο Παλλάς.

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί τραγουδάει γνωστά αγγλικά τραγούδια όπως το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba, σε δικές της διασκευές για τις οποίες συνεργάστηκε με τον διάσημο Καναδό μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ.

Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, αργά το βράδυ της Κυριακής, ένα βίντεο όπου απευθύνεται στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά (που είναι η μητρική της γλώσσα) στο ελληνικό κοινό, προσκαλώντας το να την απολαύσει από κοντά.

Κάρλα Μπρούνι: Καλησπέρα Αθήνα! Σας περιμένω όλους!

Από την πρόβα της στο Παλλάς

Λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο της στο «Ελ. Βενιζέλος»

Λίγο πριν την απογείωση ανέβασε αυτή την τρυφερή φωτογραφία, όπου ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος κάθεται στην μπροστά θέση, κρατά το χέρι της κόρης τους




Χθες το βράδυ στην Αθήνα

Με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά











Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κάρλα Μπρούνι
Νικολά Σαρκοζί
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551