Αναζήτηση
Η Καγιά αποκαλύπτει: "Έφυγε από το GNTM και ανακουφιστήκαμε..." | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Καγιά αποκαλύπτει: "Έφυγε από το GNTM και ανακουφιστήκαμε..."
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
12:32


Οι κριτές του GNTM μίλησαν για όλα.


Η Βίκυ Καγιά και ο Άγγελος Μπράτης πήγαν καλεσμένοι Στη «Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Δευτέρας και μεταξύ άλλων σχολίασαν τα πρόσωπα του Next Top Model που θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

Οι δυο από τους τέσσερις κριτές του GNTM μίλησαν για τον δύσκολο χώρο του μόντελινγκ, τους σκληρούς κανόνες που έχει ενώ αναφέρθηκαν και στις τρεις ίσως πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες του reality.

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε αρχικά πως «η μόδα έχει κάποιους κανόνες που ο κόσμος δεν τους καταλαβαίνει. Είναι σαν να πάει ένας δικηγόρος να αγορεύσει στο δικαστήριο με τη φόρμα. Δεν γίνεται. Αυτοί οι κανόνες είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους καταλάβει κάποιος. Όσον αφορά το ύψος, τις αναλογίες, τα κόκκαλα, το να είσαι φυσιολογικός».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε μια από τις διαγωνιζόμενες, την Άννα Αμανατίδου, η οποία κατά τη διάρκεια των auditions δίχασε την κριτική επιτροπή και οδήγησε σε καυγά ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Για μοντέλο με την κλασσική έννοια για μένα παραμένει ακατάλληλη. Όμως, αυτό που υποστηρίζουν τα παιδιά είναι ότι το Instagram κομμάτι και τα social media είναι πάρα πολύ διευρυμένο αυτή τη στιγμή και η Άννα βρίσκεται μέσα σε αυτό και θέλουμε να δούμε πώς μπορεί μέσω αυτού να αλλάξει πρόσωπα και να μπει μέσα στις φωτογραφήσεις».

Μιλώντας για την ίδια διαγωνιζόμενη, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε πως «την "πέρασα" γιατί υπάρχει αυτό το πρότυπο και ήθελα να δω πως μπορεί να εξελιχθεί. Και η αλήθεια είναι ότι τα πηγαίνει καλά».

Η Ειρήνη Ερμίδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που σχολίασαν οι δυο κριτές στον αέρα της «Φωλιάς των ΚουΚου», με τον Άγγελο Μπράτη να σχολιάζει:

«Είναι πολύ ψηλή, έχει πολύ ωραίο σώμα και είναι πολύ σύγχρονη. Μπορεί να μην “γράφει” καλά τηλεοπτικά αλλά στις φωτογραφίες είναι πολύ καλή».

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Δεσύλλα την οποία στη δεύτερη ημέρα του bootcamp είχε δείξει τον εκνευρισμό της με την αντιεπαγγελματική της συμπεριφορά.

«Η Ιωάννα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, αλλά δεν ακούς τη φωνή της, δεν ακούς τη γνώμη της και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί. Μέσα σε ένα casting με πέντε κορίτσια, τα οποία μοιάζουν και είναι μελαχρινές και έχουν το ίδιο κούρεμα, δεν θα πάρουν την Ιωάννα, θα πάρουν αυτή που έχει προσωπικότητα. Επίσης, δε θα δώσει ψυχή σε μια φωτογράφιση, δε θα δώσει προσωπικότητα σε μια καμπάνια. Θα είναι απλά ένα γυάλινο πράγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το αν έχουν ξεχωρίσει κάποιο κορίτσι, οι κριτές αποκάλυψαν πως υπάρχουν φαβορί, ενώ επίσης έχουν μετανιώσει για κάποια επιλογή τους.

«Υπάρχει μια κοπέλα, που βάλαμε πολλές ελπίδες σε αυτή, η οποία τελικά έφυγε και ανακουφιστήκαμε γιατί δεν μπορούσε να πάει παραπέρα» δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Πηγή: star.gr



Σχετικά πρόσωπα
Βίκυ Καγιά
Άγγελος Μπράτης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551