Αναζήτηση
Η Ελληνίδα που φλέρταρε με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ! | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ελληνίδα που φλέρταρε με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ!
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
17:04
Η συναυλία του στο Περθ, στη Δυτική Αυστραλία, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ θα του μείνει αξέχαστη.

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ ήρθε... αντιμέτωπος με την Ελληνικής καταγωγή Thalia Kambouris, φανατική του θαυμάστρια, η οποία αφού του φώναξε «Σ'αγαπώ» του πρότεινε να την κεράσει και ένα ποτό!
Φίλη της κοπέλας απαθανάτισε σε βίντεο το γεγονός και τη συνομιλία ανάμεσα στη Thalia Kambouris και τον ποπ σταρ, λίγο πριν εκείνος ξεκνήσιε να τραγουδάει το επόμενο τραγούδι του προγράμματός του.

Όταν η νεαρή του φώναξε ότι τον αγαπάει εκείνος τη ρώτησε από το μικρόφωνο αν έχει πιει! Η ετοιμόλογη και αποφασισμένη θαυμάστρια το αρνήθηκε και του πρότεινε να την κεράσει εκείνος ένα ποτό. Και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ τής το υποσχέθηκε. Σύμφωνα με όσα, όμως, εκείνη ανάρτησε -με χιούμορ- στα social media όσα έζησε, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του:

«Μετά από 6 χρόνια αναμονής το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε. Δεν είδα απλώς τον Τζάστιν, αλλά μίλησα μαζί του για δυο λεπτά. Του φώναξα «Σ'αγαπώ»! Εκείνος ανταποκρίθηκε, λέγοντάς μου «Κι εγώ σ'αγαπώ γλυκιά μου». Εκείνη τη στιγμή το σώμα τραντάχτηκε από το σοκ και η καρδι΄αμου έλιωσε. Με ρώτησε αν έχω πιει και επειδή δεν με ήξερε δεν περίμενε ότι θα του απαντήσω, ώστε να φτάσει να μου πει, «τότε πιες ένα». Του ζήτησα να με κεράσει και μου είπε ότι θα το οργανώσει. Εγώ περίμενα το ποτό όλη τη νύχτα, αλλά ακόμα περιμένω τη βότκα μου με τη λεμονάδα. Τζάστιν, ακόμα μου χρωστάς ένα ποτό. Άσχετα με αυτό, όμως, η συναυλία σου ήταν η καλύτερη από όλες. Αξέχαστη».

thetoc

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Τζάστιν Τίμπερλέικ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551