Αναζήτηση
Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τα κιλά της! «Τα τελευταία χρόνια….»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τα κιλά της! «Τα τελευταία χρόνια….»!
Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014
21:35
Είναι εξωπραγματικά όμορφη γεγονός που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι αληθινή!

Δεν είναι, όμως, λίγες οι φορές που η γυναίκα-παρουσιάστρια Δούκισσα του “DWTS” και του “ΟΛΑ” και η sexy Αμαζόνα της καμπάνιας της Pink Woman με έναν μαγικό τρόπο δίνει τη θέση της στο κορίτσι Δούκισσα που με αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στην πίστα για να χορέψει και να τραγουδήσει σαν άλλη Ρουβίτσα στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, στο μεγάλο φινάλε του “The Ace of Hearts Tour”.

Η Δούκισσα Νομικού, λίγες μέρες αφότου έκλεισε τα 28 της χρόνια, μιλά αποκλειστικά στο YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου για όλα με ειλικρίνεια… Τι απαντάει σε όσους θεωρούν ότι είναι πολύ αδύνατη;

Σε στενοχωρούν οι κακές κριτικές;

Μέχρι στιγμής τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μου έχουν φερθεί με γενναιοδωρία. Οι κριτικές με «κακία» δεν με στενοχωρούν γιατί αφορούν μόνο αυτούς που τις γράφουν. Αντίθετα οι αυστηρές αλλά αντικειμενικές κριτικές με βοηθούν πολύ στη δουλειά μου.

Τελευταία γίνεται πολύς ντόρος για την εξωτερική σου εμφάνιση και τις στυλιστικές επιλογές σου στο σόου, ενώ πρόσφατα έκανες και μια φωτογράφιση για την Pink Woman αρκετά αποκαλυπτική. Yπάρχει πλέον κάτι που να σε σοκάρει και που δεν θα επέλεγες να φορέσεις; Αισθάνεσαι να απελευθερώνεσαι με τα χρόνια αποκτώντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου;

Έχω βγει από αυτά τα στερεότυπα και μου αρέσει να πειραματίζομαι στυλιστικά. Αυτό ακριβώς αισθάνθηκα και στη φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια της Pink Woman.

Έχεις αδυνατίσει κι άλλο λόγω του σόου; Είχες ποτέ προβλήματα με το βάρος σου προς τα πάνω ή προς τα κάτω;

Τα τελευταία χρόνια είμαι σταθερή στα κιλά μου. Δεν είχα ποτέ απότομες αυξομειώσεις. Είμαι, όμως, τυχερή γιατί έχω λεπτά άκρα οπότε η τηλεόραση θα έλεγα πως με αδυνατίζει! Ακολουθώ μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Δούκισσα Νομικού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551