Αναζήτηση
Η απάντηση του Kanye West για το ατυχές συμβάν με τους ανάπηρους fans στη συναυλία του! | iShow.gr
Ειδήσεις
Η απάντηση του Kanye West για το ατυχές συμβάν με τους ανάπηρους fans στη συναυλία του!
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014
16:05


O Kanye West απαντά στο ντόρο που προκλήθηκε μετά την αγενέστατη συμπεριφόρα του απέναντι σε 2 ανάπηρους fans που παρακολούθησαν τη συναυλία του στο Σίδνεϋ.

Τους ζήτησε το λόγο για τον οποίο δε σηκώθηκαν όρθιοι και όταν κατάλαβε ότι πρόκεται για άτομα με σοβαρές κινητικές δυσκολίες, δε ζήτησε καν συγγνώμη και συνέχισε το show.

Ωστόσο σε επόμενη του εμφάνιση σχολίασε το συμβάν:

“Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι πως αυτό το video που όλοι λένε ότι εγώ φώναζα σε κάποιον και ολα αυτά, θέλω να το γράψετε σωστά, γιατί όλα τα μεγάλα media των εφημερίδων και όλα αυτά προσπάθησαν να με δαιμονοποιήσουν. … Με κάνει να σκέφτομαι ποια είναι αυτά τα πράγματα που προβάλλονται τόσο υπερβολικά σε σχέση με άλλα. Θέλω να βρεθώ σε αυτή την πλατφόρμα. Αν δεν είχα σήμερα συναυλία μάλλον θα έγραφα μια δήλωση με ένα υπεύθυνο Τύπου αλλά προτιμώ να σας μιλήσω στα ίσια, σε εσάς τους fans μου. Γιατί αυτό που θέλουν είναι να πείσουν τον κόσμο, ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν ακούσει τους δίσκους μου, να διαβάσουν έναν τίτλο και αμέσως να με μισήσουν. Όμως δεν θέλω να σας κρίνω. Είμαι παντρεμένος αν θρωπος και Χριστιανός. Γι` αυτό αν είσαι ροκ σταρ παγκοσμίου φήμης και κάνεις την επιλογή να βρεις μια γυναίκα και να φτιάξεις οικογένεια, όλοι ξέρουν πόσα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά. Δεν θα σας κάνω όμως μια δήλωση α λα Μπεν Άφλεκ.

Αλλά αυτό που λέω είναι πως εδώ και 12 χρόνια γράφω θετική μουσική. Πόσοι άνθρωποι έχουν ακούσει έστω ένα τραγούδι μου στο δρόμο για την δουλειά τους και οι ζωές τους έγιναν καλύτερες; Και σε αυτά τα τραγούδια που τους έκαναν να νοιώθουν καλύτερα δεν λέω ακραία λόγια εδώ και εκεί; Μα ναι, αφού αυτό είναι το brand μου! Αυτός είμαι! [..] Η πορεία ενός καλλιτέχνη διαρκεί μια ολόκληρη ζωή . Αν είσαι ενάς αληθινός καλλιτέχνης, μπορείς και να πεθάνεις για όλα όσα πιστεύεις...


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κάνιε Γουέστ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551