Αναζήτηση
Η Angelina Jolie παντρεύεται για τέταρτη φορά; | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Angelina Jolie παντρεύεται για τέταρτη φορά;
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
14:58


Έναν μικρό χαμό προκάλεσε το τελευταίο εξώφυλλο διάσημου περιοδικού που θέλει την Angelina Jolie να παντρεύεται για τέταρτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, το περιοδικό Life & Style κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο «η Angelina Jolie παντρεύεται» και φυσικά το διαδίκτυο πήρε... φωτιά!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιοδικό η πρώην κυρία Pitt βγαίνει εδώ και έναν χρόνο με έναν εκατομμυριούχο Βρετανό φιλάνθρωπο και ετοιμάζεται να τον παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, στο Λονδίνο.

«Σταδιακά, η σχέση τους έγινε πραγματική αγάπη. Είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον πλούσιο σύντροφό της αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt. Στην πραγματικότητα, η Angie είναι τόσο ερωτευμένη που αυτή ήταν που έκανε την πρόταση γάμου».

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, γράφοντας πως τα παιδιά της θα έχουν ενεργό ρόλο στην τελετή, με τον Pax να έχει αναλάβει την επίβλεψη της τούρτας. Από την άλλη η Zahara και η Vivian θα είναι οι παράνυφες και η μικρή Shiloh θα είναι αυτή που θα την οδηγήσει στον γαμπρό. Ο Maddox θα έχει τον σημαντικότερο ρόλο και θα γίνει κουμπάρος.

Ποια είναι η γνώμη του Brad Pitt, σύμφωνα με το Life & Style;

«Μάλλον δε θα είναι καλεσμένος στο γάμο, αλλά έχει πει σε φίλους του πως η Angie αξίζει κάθε ευτυχία ακόμη κι αν δεν είναι μαζί του. Είναι απλά ενθουσιασμένος που τελειώνει το θέμα του διαζυγίου ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του».

Λίγες ώρες αργότερα το Gossip Cop,με ρεπορτάζ του διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση του γάμου. Μάλιστα, αναφέρει πως το περιοδικό είχε ξαναβγάλει αυτή την είδηση τον περασμένο Νοέμβριο για φημολογούμενο γάμο της Jolie, κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ!


Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού που προκάλεσε μία μικρή αναστάτωση.






Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αντζελίνα Τζολί
Μπραντ Πιτ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551