Αναζήτηση
Harvey Weinsten: «Κανένα κορίτσι δεν με κοίταξε μέχρι να γίνω διάσημος» | iShow.gr
Ειδήσεις
Harvey Weinsten: «Κανένα κορίτσι δεν με κοίταξε μέχρι να γίνω διάσημος»
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
14:31


ΟΚ, τότε «δικαιολογούνται» οι πράξεις του…


Σε μια προσπάθεια να κάνει το κοινό να τον δει με άλλο μάτι, ο Harvey Weinstein μιλάει για πρώτη φορά, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε τον Σεπτέμβριο. Πάνω από 75 γυναίκες κατηγόρησαν τον γνωστό παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση και άλλες 2 για βιασμό.

Με τις κατηγορίες αυτές να έχουν βγει στην επιφάνεια, οι αρχές κάνουν έρευνα (ακόμη), μέχρι να καθορίσουν την ποινή του.

Ο ίδιος μιλώντας για πρώτη φορά, μετά τις κατηγορίες αυτές στo The Spectaror, παρουσιάζει ένα πιο ταπεινό προφίλ που δεν ταιριάζει με αυτό που τον έχουμε συνηθίσει. Προσπαθεί να κάτι το κοινό να τον συμπονέσει, αναφέροντας τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν ήταν μικρός και φτωχός.

«Γεννήθηκα φτωχός, άσχημος και έπρεπε να παλεύω σε όλη μου τη ζωή για να φτάσω κάπου. Έχεις πολλά κορίτσια, κανένα κορίτσι δεν με κοίταξε μέχρι να γίνω διάσημος στο Χόλυγουντ. Ναι, τους προσέφερα ευκαιρίες καριέρας σε ανταλλαγή με σεξ, αλλά έτσι έκαναν και κάνουν ακόμα όλοι. Αλλά ποτέ, μα ποτέ, δεν επιτέθηκα σε ελεύθερη γυναίκα», δήλωσε ο Weinstein παρόλο που στο παρελθόν είχε αρνηθεί κάθε είδους κατηγορία.

Πάνω στην δήλωση αυτή του Weinstein, αναφέρθηκε και ο δικηγόρος του.

«Ήμουν παρών στη συζήτηση, δεν ήταν συνέντευξη, αλλά μία κοινωνική συνάντηση μεταξύ παλιών φίλων, και μιλήσαμε για το ‘παλιό Χόλυγουντ’ και την αντίθεσή με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα. Πιστεύω πως ο Taki (ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη) βλέπει τον Harvey με αυτό το παλιότερο φως. O Weinstein δεν είπε ποτέ τίποτα σχετικά με ανταλλαγή ρόλων σε ταινίες για σεξουαλικές χάρες. Έχετε τον λόγο μου πως ο Harvey δεν το είπε αυτό», προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα λόγια του Weinsten…

Ο δημοσιογράφος μετέπειτα, δήλωσε: «μάλλον παρερμήνευσε την συζήτησή μου με τον Harvey Weinstein».

Φωτό: Instagram @ theberncohen


Πηγή: www.allyou.com
Σχετικά πρόσωπα
Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551