Αναζήτηση
H καλεσμένη της Τατιάνας μίλησε για το πρόβλημα υγείας της! | iShow.gr
Ειδήσεις
H καλεσμένη της Τατιάνας μίλησε για το πρόβλημα υγείας της!
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014
21:04

Μια κοπέλα που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, είχε καλεσμένη η Τατιάνα στην εκπομπή «Μία» και μίλησε με θάρρος για την αρρώστια που έχει, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και το χώρο της μόδας που ασχολείται τα τελευταία χρόνια.
«Ο αλκοολισμός γενικότερα ήταν μια δύσκολη παράμετρος στη ζωή μου, υπήρχαν δυσκολίες γιατί δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που είναι αλκοολικοί που έχουν πρόβλημα, είναι εξίσου δύσκολο για όσους πρέπει να ζήσουν γύρω από αλκοολικούς.

Έχω την εντύπωση ότι καμιά φορά αυτού περνούν ακόμα πιο άσχημα γιατί ο ίδιος ο αλκοολικός δεν μπορεί κάποιες στιγμές να καταλάβει το τι κάνει, οπότε εκείνες τις στιγμές που δεν τις ελέγχει τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.
Για εμένα αυτή ήταν μια πολύ κακή φάση στη ζωή μου. Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα να απομονώσω αυτά τα οποία έγιναν και μπόρεσα εγώ να διαχωρίσω τη θέση μου και μπόρεσα να βρω αυτή την οποία είμαι και όχι αυτή που βλέπαν οι άλλοι.», είπε χαρακτηριστικά η Melanie Gaydos.

Η Τατιάνα Στεφανίδου τη φετινή σεζόν... θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να έχει τους καλύτερους καλεσμένους στην εκπομπή της, αφού η δυναμική της εκπομπή της Ελένης είναι μεγάλη!
Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή:

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Τατιάνα Στεφανίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551