Αναζήτηση
H έκπληξη της Ελευθερίας Παντελιδάκη στον Γιώργο Γιαννιά μετά τον γάμο τους | iShow.gr
Ειδήσεις
H έκπληξη της Ελευθερίας Παντελιδάκη στον Γιώργο Γιαννιά μετά τον γάμο τους
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015
14:58
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στη Ρόδο.

Το ζευγάρι μετά το μυστήριο έδωσε ένα μεγάλο πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Rodos Palace για φίλους και συγγενείς. Και μπορεί ο Γιώργος Γιαννιάς να είναι ο τραγουδιστής στην οικογένεια αλλά η Ελευθερία Παντελιδάκη του επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη.

Το μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός την ώρα που χόρευαν οι δυο τους στην πίστα, ζήτησε από τον dj να βάλει το… τραγούδι τους. Ένα κομμάτι που τραγουδάει για πρώτη φορά η Ελευθερία ως δώρο στον άντρα της ζωής της, σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Μόνο μαζί σου» ενώ κάποιοι από τους στίχους λένε «Σε θέλω όσο τίποτα, ο κόσμος μου είσαι εσύ».

Η συγκίνηση του Γιώργου Γιαννιά ήταν μεγάλη ενώ όλοι όσοι ήταν εκεί δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να σιγοτραγουδούν. Μάλιστα, τόσο η Βίκυ Γεροθόδωρου όσο και η Όλγα Φαρμάκη απαθανάτισαν τη στιγμή με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που εν συνεχεία ανέβασαν στο Instagram συνοδευμένο με πολλές ευχές για το ζευγάρι.





Πηγή: newspiper
Σχετικά πρόσωπα
Ελευθερία Παντελιδάκη
Γιώργος Γιαννιάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551