Αναζήτηση
H χειρονομία του Βαρουφάκη που εκνεύρισε τους Γερμανούς! | iShow.gr
Ειδήσεις
H χειρονομία του Βαρουφάκη που εκνεύρισε τους Γερμανούς!
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015
21:05
Ότι και να λέει δημοσιεύεται άμεσα, ότι και να κάνει οι κάμερες τον ακολουθούν... ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός των ημερών δικαιολογημένα, αφού πήρε το πι οδύσκολο Υπουργείο της Ελληνικής Κυβέρνησης, το Υπουργείο Οικονομικών.
Το θέμα είναι ότι εκτός από τους Έλληνες, με τον Υπουργό ασχολούνται και τα υπόλοιπα κράτη και ειδικά οι Γερμανοί. Η Γερμανική εφημερίδα Bild που συνεχώς κάτι άσχημο θα γράφει για την Ελλάδα, τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει μέρα που να μην φιλοξενεί ένα άρθρο που θα αφορά στον κο Βαρουφάκη.
Αυτή τη φορά "ξέθαψαν" μια φωτογραφία του Υπουργού από το παρελθόν στο οποίο φαίνεται να έχει υψωμένο το μεσαίο του δάχτυλο.
«Χωρίς γραβάτα, με σηκωμένο το γιακά του σακακιού και με τα χέρια στις τσέπες: Έτσι εμφανίζεται στις περισσότερες φωτογραφίες του ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εργάστηκε για πολλά χρόνια ως καθηγητής οικονομικών και είναι γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις», αναφέρει η Bild και έχει ως τίτλο: «Ο Βαρουφάκης μας δείχνει το μεσαίο δάχτυλο», σχολιάζοντας ότι είχε προβεί στη συγκεκριμένη χειρονομία αναφερόμενος στη Γερμανία.


Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551