Αναζήτηση
H Beyonce έγραψε ιστορία με την εμφάνισή της στο Coachella και έσπασε κάθε ρεκόρ στο YouTube! | iShow.gr
Ειδήσεις
H Beyonce έγραψε ιστορία με την εμφάνισή της στο Coachella και έσπασε κάθε ρεκόρ στο YouTube!
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
20:09


Η Beyonce κατέκτησε το φετινό Coachella, με μία εμφάνιση που αποζημίωσε με το παραπάνω τους φαν που περίμεναν να τη δουν και πέρυσι στο κορυφαίο φεστιβάλ της California, ξεσηκώνοντας το κοινό!

«Σε ευχαριστώ Coachella που μου επέτρεψες να είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα headliner» είπε η Bey στην είσοδο της στη σκηνή.

ΗBeyoncéεμφανίστηκε στη σκηνή με τη συνοδεία χορευτών και μουσικών που έπαιζαν κρουστά, πνευστά και έγχορδα και πλαισίωναν την σταρ με πρωτότυπο τρόπο.

Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε επί σκηνής ήταν και η πρώτη της επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνιδα, «
Crazy in Love» από το 2003, φορώντας ένα εντυπωσιακό ρούχο που θύμιζε «βασίλισσα». Επίσης, τραγούδησε και επιτυχίες από το βραβευμένο άλμπουμ της, «Lemonade».


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιές και καινούργιες επιτυχίες με την αδερφή τηςSolange Knowles, τον σύζυγό τηςJay-Z, ενώη μεγάλη έκπληξη που άφησε κοινό και θεατές άφωνους, ήταν η επανένωση των Destiny’s Child, συγκροτήματος που δημιουργήθηκε το 1990 καιμέχρι το 2006 αποτελούσε σημαντικό όνομα στην ιστορία της ποπ και των γυναικείων συγκροτημάτων.

Το φεστιβάλ δεν ονομάστηκε τυχαία από τους πιστούς της φαν Beychella αφού η απήχηση που σημείωσε ξεπέρασε κάθε ρεκόρ στα views του YouTube.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός όσων παρακολούθησανlive streaming την συναυλία έφτασε στα 43 εκατομμύρια ανθρώπων ( από 232 χώρες)σπάζοντας κάθε ρεκόρ σχετικά με οποιαδήποτε άλλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το πρώτο σαββατοκύριακο του Coachella.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, η Beyonce απέδειξε περίτρανα ότι είναι πραγματική «Βασίλισσα»



Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Μπιγιονσέ Νόουλς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551