Αναζήτηση
Greek Techno Rebels 003 @ Maze Open Air Club | iShow.gr
Ειδήσεις
Greek Techno Rebels 003 @ Maze Open Air Club
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014
21:35


Τo Σάββατο 2 Αυγούστου, το Maze Οpen Αir Club αποχαιρετά το κοινό του για το καλοκαίρι δίνοντας και πάλι ραντεβού για τις 30 Αυγούστου, παρουσιάζοντας το τρίτο Greek Techno Rebels αλλά με XL – Sessions ιδανικές για μια τέτοια βραδιά.

Κοντά μας ο κορυφαίος Έλληνας dj και παραγωγός διεθνούς φήμης, Axel Karakasis. Μαζί του, o διακεκριμένος Christian Cambas. Επίσης σε Β2Β Sessions οι A.Metz & Jerm, Mr.M & Simos Ares και για το τέλος ο Cue Ed.

O Axel Karakasis έχει κερδίσει επάξια μια περίοπτη θέση στην παγκόσμια techno σκηνή. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, κατάφερε να εδραιώσει τον εαυτό του ως τoν πιο περιζήτητο όνομα στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Το ανήσυχο πνεύμα του δεν άργησε να βρει μία θέση στη μουσική βιομηχανία κι έπειτα η καριέρα του εκτοξεύθηκε. Με εμφανίσεις στα καλύτερα clubs και φεστιβάλ του κόσμου όπως Rex Club (Παρίσι), Womb (Τόκιο), Turnmills (Λονδίνο), Awakenings (Κάτω Χώρες), Rabac Φεστιβάλ (Κροατία) , Apokalypsa (Δημοκρατία της Τσεχίας) και παραγωγές σε δισκογραφικές όπως Kombination Research, 1605, Respekt Recordings, γνώρισε αξιοσημείωτη επιτυχία και μια σταθερή παρουσία ως πραγματικός techno legend.

Ο αναγνωρίσιμος dj και παραγωγός, Christian Cambas κυκλοφόρησε τις παραγωγές του σε πρωτοποριακές δισκογραφικές όπως η 1605 του Umek κι η Bedrock του John Digweed, είδε το όνομα του στη θέση 88 του DJ Mag Top 100 Poll και βρέθηκε στην κορυφή των Beatport charts. Επισφράγισε την επιτυχία του με tour σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία και gigs όπως στο San Francisco Love parade και στο WMC του Miami. Ίδρυσε τη Devilock Records ενώ συνεργάστηκε με την Press & Play στη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου label ονόματι Sabotage Records.

Κοντά μας σε B2B Sessions, οι resident και co founders του Project Analogue A.Metz και Jerm. Δρουν στη νυχτερινή Αθήνα με κοινό παρονομαστή το πάθος για την Techno και τη διοργάνωση ποιοτικών event, δημιουργώντας το project της Analogue από πέρυσι τον Απρίλιο με το μηνιαίο Residency στο Astron Bar.

O Mr.M συνιδρυτής και resident jockey του Cannibal Radio και τρίτο μέλος του Analogue, προσφέρει άρτιες-τεχνικά μουσικές διαδρομές πάντα με "dancefloor" προσέγγιση. Θα συναντηθεί με τον Simos Ares ο οποίος βαδίζει στα μονοπάτια της ηλεκτρονικής μουσικής από το 1998 κι έχει πειραματιστεί με πολλά μουσικά είδη όπως Funk, House, Techouse, Techno & Breaks. Η εκπομπή του “Citysound Radioshow” μεταδίδεται ζωντανά κάθε Παρασκευή από τον cannibalradio.com.

Για το τέλος θα μας συντροφεύσει ο Cue Ed!

Σάββατο 2 Αυγούστου

Maze Open Air

Ορφέως 182, Βοτανικός

Entrance: Free

Doors Open: 24:00 | Doors Close: Personal Decision


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551