Αναζήτηση
Γνωρίστε τον υπέροχο Καναδό της Εθνικής Ελλάδος | iShow.gr
Ειδήσεις
Γνωρίστε τον υπέροχο Καναδό της Εθνικής Ελλάδος
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015
11:35
Στην «Εθνική Ελλάδος» υποδύεται τον υπέροχο Ρίτσαρντ, έναν Καναδό πρωταθλητή του κέρλινγκ, ο οποίος ύστερα από αυτοκινητιστικό ατύχημα, βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, κάτι που δεν τον εμποδίζει να ζει τον έρωτα (με τον αγαπημένο του Χρήστο -Γιώργο Καπουτζίδη), ούτε να χάνει τη χαρά ζωής -και το μεγαλείο ψυχής που τον διακρίνει ως χαρακτήρα στη σειρά.
Στην πραγματικότητα, αυτό που συνδέει τον Μάικλ Γουίγκτον -όπως είναι το όνομά του- με το ρόλο είναι η χώρα προέλευσης. Ο Γουίνγκτον είναι από τον Καναδά, όπου μεγάλωσε με όνειρο να γίνει μπασκετμπολίστας, κάτι που αργότερα εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής.
Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο Μ. Γουίγκτον εγκατέλειψε το Βανκούβερ για να πάει στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ να σπουδάσει υποκριτική.
Οταν αποφοίτησε, μετακόμισε στη Ρωσία κι έζησε τα επόμενα 10 χρόνια στη Μόσχα, όπου πήρε το δεύτερο πτυχίο του από το Θέατρο Τέχνης και συμμετείχε σε δεκάδες παραστάσεις. Την Ιθάκη του, όμως, όπως λέει, ένιωσε πως την βρήκε στην Ελλάδα, όπου εκτός από ηθοποιός είναι και καθηγητής στο Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών, όπου διδάσκει θέατρο.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο Μάικλ Γουίγκτον μιλά για την πρώτη του συνάντηση με τον δημιουργό της σειράς, Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και για τον ρόλο και τη μεγάλη πρόκληση που αυτός παρουσίαζε: «Αμέσως μου είπε ότι θα έπαιρνα το ρόλο και μου άρεσε πολύ γιατί ήταν κόντρα σε μένα ένας νεαρός που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Είχα να δουλέψω και κάτι σωματικά, όχι μόνο τα λόγια. Ως άνθρωπος ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι εξαιρετικός. Γελάει συνέχεια, είναι έξυπνος και χαρούμενος».

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551