Αναζήτηση
Γιώργος Μαζωνάκης: Επαγγελματικό διαζύγιο μετά από 16 χρόνια! | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιώργος Μαζωνάκης: Επαγγελματικό διαζύγιο μετά από 16 χρόνια!
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
19:00

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής αφήνει πίσω του τη Heaven Music, μετά από περίπου 16 χρόνια, και εντάσσεται στο δυναμικό της MINOS- EMI.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν το πρώτο «μεγάλο όνομα» που είχε ενταχθεί την Άνοιξη του 2001 στη νεοσύστατη τότε δισκογραφική του ομίλου ΑΝΤ1 ενώνοντας για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Φοίβο, ενώ το επαγγελματικό διαζύγιο τους ήρθε λίγους μήνες μετά τη συμφωνία του με το ΣΚΑΪ για την επιτροπή του X-Factor, κίνηση η οποία είχε γραφτεί πως δεν άρεσε στη δισκογραφική του εταιρία.

Η μεταγραφή του Γιώργου Μαζωνάκη ανακοινώθηκε επισήμως το απόγευμα της Τετάρτης. Το δελτίο Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΗMINOSEMIυποδέχεται με μεγάλη χαρά στην οικογένεια της τονΓιώργο Μαζωνάκη

ΗMINOS EMΙ/ UNIVERSAL,η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, καλωσορίζει τονΓιώργο Μαζωνάκη, έναν μεγάλο καλλιτέχνη, απόλυτα χαρισματικό, μια απαράμιλλη προσωπικότητα που με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία αναδεικνύεται ως ο μοναδικός Έλληναςperformer.

Ο καλλιτέχνης με τη πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή,ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρέα με τους νέους συνεργάτες του, υπόσχονται σύντομα πολλές και μεγάλες επιτυχίες που θα αγαπηθούν από όλους.


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Μαζωνάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551