Αναζήτηση
Γιατί ήθελε να πεί όχι στον "Όρκο Σιωπής" η Κάτια Δανδουλάκη; | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιατί ήθελε να πεί όχι στον "Όρκο Σιωπής" η Κάτια Δανδουλάκη;
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014
21:05
Η ηθοποιός που θα έχει έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, αποκάλυψε πωςαρχικάήθελε να πει «όχι», επειδή πίστευε πως τα γυρίσματα θα γίνονταν αποκλειστικά και μόνο στην Κύπρο.

Μάλιστα, είχε πει σε έναν εκ των δυο σκηνοθετών, Γιώργο Σιούγα:
«Σε παρακαλώ, δεν αντέχω θα πάω στο νοσοκομείο από την κούραση. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα πηγαινοέρχομαι», με τον σκηνοθέτη να της απαντά: «Κάτια σε παρακαλώ μην μου λες όχι πριν ακούσεις!» εξηγώντας της ότι τα γυρίσματα θα γίνονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και δεν θα χρειαζόταν να ταξιδεύει ως εκεί.

Αυτό ήταν που την έκανε να πει το «ναι», μιας και όπως εξήγησε «το μοναδικό μου κράτημα ήταν η εξοντωτική μου κούραση, γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάνει μόνο τηλεόραση ή θέατρο. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει τηλεόραση, θέατρο και παραγωγή συγχρόνως. Και καμιά φορά κάνω και δυο τηλεοπτικές εμφανίσεις. Άρα, έχω ελάχιστο χρόνο για ύπνο. 3-4 ώρες την ημέρα. Αν μου λείψουν κι αυτές, αρρωσταίνω!»
Τελικά όχι μόνο δεν το μετάνιωσε, αλλά πλέον έχει τη χαρά «να κάνω τα γυρίσματα γιατί είναι στην Ελλάδα, με ένα συνεργείο και ένα σκηνοθέτη που ξέρω πολύ καλά και υπεραγαπώ, τον Γιάννη Βασιλειάδη, που συνεργάζεται πολύ καλά με τον Γιώργο τον Σιούρα. Και με τους δυο έχω δουλέψει πολλά χρόνια. Με ένα τεχνικό προσωπικό στην Ελλάδα που τους ξέρω όλους και τους λατρεύω και είναι οι καλύτεροι!»
Πρόσθεσε ακόμα, πως η σειρά «Όρκος Σιωπής», δείχνει πως «ευτυχώς αρχίζουν τα κανάλια και ανοίγονται και γίνονται παραγωγές. Γιατί είναι κρίμα να βλέπουμε ξένες παραγωγές, από τη στιγμή που μόνοι μας μπορούμε να παράξουμε πράγματα και να είμαστε περήφανοι γι΄αυτά, με πάρα πολύ κέφι και αυτοθυσία».
Τέλος, εξήγησε και τι έχουμε να περιμένουμε από τη σειρά:
«Είναι λίγο βαρύς σαν τίτλος, αλλά το πολύ μεγάλο του ενδιαφέρον είναι πως η σειρά ξεκινά με 10 αινίγματα, τα οποία μετά γίνονται 15 και μετά 20. Είναι παράλληλες ιστορίες μιας μεγάλης οικογένειας, και οι περιπέτειές της! Τα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών μας, εμπλέκονται σε ένα μυστήριο ενός φόνου που είχε γίνει και έχει σχέση με τον πρώτο μου άνδρα, και γύρω από αυτό εμπλέκεται σχεδόν όλη η οικογένεια. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέρουμε ποιος είναι ένοχος και ποιος αθώος. Αυτή είναι η εξυπνάδα της σειράς. Έχει και πολιτικό, και κοινωνικό ενδιαφέρον. Έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, και δραματικό ενδιαφέρον. Δεν είναι σειρά κωμική, αλλά καθημερινή κοινωνική-δραματική, που υποστηρίζεται φανατικά από εξαιρετικούς συνεργάτες. Νιώθω περήφανη και για το σενάριο, και για τη συνεργασία».

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κάτια Δανδουλάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551