Αναζήτηση
Γιατί η Μαρία Σολωμού είναι λάθος για το "Μάνα Χ Ουρανού" | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιατί η Μαρία Σολωμού είναι λάθος για το "Μάνα Χ Ουρανού"
Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014
19:35
Η Μαρία Σολωμού είναι σέξι. Δεν δείχνει σε καμία περίπτωση άνω των σαράντα και λόγω εμφάνισης και κυρίως λόγω attitude. Η δε τρέλα στο μάτι δεν κρύβεται με τίποτα. Μπορείς να τη φανταστείς να κλείνει σπίτια, να ξενυχτάει, να καβαλάει μηχανές, να φοράει μαύρα γυαλιά μετά από hangover, να κατεβάζει καντήλια.

Είσαι λοιπόν casting director: Τι ρόλο θα της δώσεις; Σίγουρα πάντως όχι αυτόν που υποδύεται στο "Μάνα Χ Ουρανού", το σήριαλ του Mega που ξεχωρίζει φέτος για τη φρεσκάδα των διαλόγων του αλλά και των νέων παιδιών που παίζουν σε αυτό.

Η Μαρία Σολωμού καλείται εκεί να παίξει τη μητέρα δύο εφήβων που αν κρίνουμε τουλάχιστον από την εμφάνιση τους είναι πιο κοντά στα 20 παρά στα 10 τους χρόνια.

Βλέποντας την ως συντηρητική μαμά, στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αποκομμένη από το σήμερα, που δεν ξέρει τι σημαίνει blog, που σαστίζει μπροστά στο laptop, δεν θέλει και δεν μπορεί να χορέψει στους ρυθμούς της μουσικής του σήμερα, δεν είναι σε θέση να συννενοηθεί με τα παιδιά της λόγω του χάσματος γενεών... απλά δεν την πιστεύεις.

Η Μαρία με τη χαρακτηριστική κοντράλτο φωνή της μοιάζει φτιαγμένη για να παίζει μοιραίες γυναίκες, επικίνδυνες. Σίγουρα, πάντως όχι κουρασμένες μαμάδες. Όπως επιθυμούν διακαώς όλες οι ωραίες ηθοποιοί έχει ήδη αποδείξει οτι στέκεται άνετα και σε κωμικούς ρόλους.

Τον συγκεκριμένο ρόλο όμως σίγουρα δεν τον είχε ανάγκη και θα ταίριαζε περισσότερο ηλικιακά αλλά και ως τύπος σε μια ηθοποιό σαν την Ελένη Ράντου, που θα έπειθε πολύ περισσότερο το κοινό και ως νοικοκυρά και και κυρίως ως μητέρα σε ψιλο-απόγνωση.

toratora

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Σολωμού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551