Αναζήτηση
Γαλλική φινέτσα στον καλιφορνέζικο ήλιο! | iShow.gr
Ειδήσεις
Γαλλική φινέτσα στον καλιφορνέζικο ήλιο!
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
22:59

Την εντυπωσιακή Γαλλίδα καλλονή Ophelie Guillermand (θέλει κατάλληλη… γαλλική προφορά το όνομα της) επέλεξε η εταιρεία μαγιό και γυναικείων αξεσουάρ «Fae Swim» για την νέα, μεσο-καλοκαιρινή της κολεξιόν, έχοντας ξανά φωτογράφο την εξαιρετική Zoey Grossman.

Η «Fae Swim», η οποία χρησιμοποιεί οικολογικά υλικά σε όλες τις δημιουργίες της, όπως και πολλές άλλες ετικέτες του είδους που ξεκίνησαν από το διαδίκτυο χωρίς καν να διαθέτουν καταστήματα λιανικής πώλησης, απευθύνεται σε πολύ νεαρά κορίτσια, έφηβες αλλά και λίγο μεγαλύτερες (ε, ως τα 30) και κυρίως σε sexy, καλογυμνασμένα κορμιά, καθώς όπως θα δείτε και από τις εικόνες της κολεξιόν, τα κοφτά «V» στο στήθος και στους γοφούς και τα τολμηρά μπικίνι δύσκολα θα ταίριαζαν σε οποιονδήποτε άλλο σωματότυπο.

Η 23χρονη Ophelie Guillermand, γεννημένη στο περίφημο Βερντέν αλλά μεγαλωμένη κοντά στις γαλλικές Άλπεις, είναι ένα από τα πολύ ανερχόμενα πρόσωπα της παγκόσμιας μόδας και ήδη στο βιογραφικό της έχει πολλά editorials για διάφορες εκδόσεις της Vogue (και συμμετοχές σε πασαρέλες των Alexander Wang, Celine και Prada), ενώ από φέτος ξεκίνησε τις φωτογραφήσεις για λογαριασμό, καταλόγων κυρίως, της «Victoria’s Secret».

Η Ophelie, που πρόσφατα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, διαθέτει μια γαλλική φινέτσα στην οποία όλα τα περιοδικά αναφέρονται με διθυραμβικά σχόλια και η συνεργασία με την Fae Swim δείχνει και την προσπάθεια της εταιρείας να περάσει με επιτυχία και στην «ελιτίστικη» ευρωπαϊκή αγορά. Απολαύστε κάποιες από τις εξαιρετικές εικόνες της καμπάνιας:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ!


Πηγή: www.tamtam.news
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551