Αναζήτηση
Φωτογραφίες – ντοκουμέντο! Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα στο δικηγόρο! Τι συνέβη; | iShow.gr
Ειδήσεις
Φωτογραφίες – ντοκουμέντο! Ελένη Μενεγάκη: Εσπευσμένα στο δικηγόρο! Τι συνέβη;
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016
12:31

Μόλις λίγες μέρες απομένουν πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της “Ελένη” στον ALPHA και η αγωνία της Ελένης Μενεγάκη έχει χτυπήσει κόκκινο.

Όχι δεν είναι το άγχος για την πρώτη μέρα στο τηλεοπτικό πλατό όσο η πολύ κακή της ψυχολογία στην οποία έχει συμβάλει από τη μία ο διορισμός πραγματογνώμονα στην “χρυσή” βίλα των Μελισσίων, που αναμένεται να δώσει τέλος στο δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Γιάννη Λάτσιο, κι από την άλλη το αβέβαιο τηλεοπτικό της μέλλον καθώς ως γνωστόν το κανάλι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική άδεια.

_s8b6903_photo_02

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Πριν από λίγες μέρες στο δικαστήριο που έγινε χωρίς την παρουσία τόσο της ίδιας όσο και του Γιάννη Λάτσιου παρά μόνο των δικηγόρων τους, ορίστηκε ο πραγματογνώμονας από το πόρισμα του οποίου θα εκτιμηθούν η συνολική αξία του σπιτιού αλλά και το αν μπορεί να διαχωριστεί προκειμένου να ζήσουν και οι δύο εκεί!

Εάν αυτό δεν κριθεί δυνατό, θα εκποιηθεί και το τίμημα θα μοιραστεί στα δύο μέρη. Παράλληλα, η παρουσιάστρια έχει να αντιμετωπίσει έναν άλλο πονοκέφαλο: Αυτόν που αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον.

_s8b6903_photo_03

Μπορεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι καθησυχαστικός και να επιμένει ότι ο ALPHA θα συνεχίσει να εκπέμπει, ωστόσο, η Ελένη κοιτάζει μπροστά… πολύ μπροστά. Άνθρωπος του περιβάλλοντός της επιβεβαιώνει ότι εκείνη έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από όλους τους υπερθεματιστές –ακόμα και από τον Θοδωρή Κυριακού– εκτός από έναν. Κι αυτό είναι κάτι που όχι μόνο της έχει στοιχίσει αλλά την έχει αγχώσει κιόλας πολύ. Κι αυτός ο ένας που δεν της έχει τηλεφωνήσει ακόμα δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον ALPHA. Άλλωστε, όπως η ίδια πιστεύει, είναι και ο μόνος που μπορεί να της δώσει -αν όχι περισσότερα- ακριβώς τα ίδια χρήματα που παίρνει και από το κανάλι της Κάντζας, αλλά για κάποιο λόγο δεν την έχει πλησιάσει ακόμα, γεγονός που της έχει κοστίσει ιδιαίτερα…

Το ραντεβού στον δικηγόρο!
Η Ελένη Μενεγάκη, όπως άλλωστε την βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, επισκέφθηκε αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου τον δικηγόρο της προκειμένου από κοινού να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ μετά την έξοδό της από το γραφείο του επικοινώνησε με τον αγαπημένο της για να του εκθέσει τα γεγονότα. Από το ύφος της καταλαβαίνει κανείς πόσο εκνευρισμένη και αναστατωμένη είναι…

_s8b6886


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Μενεγάκη
Γιάννης Λάτσιος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551