Αναζήτηση
Φινάλε για ΄΄Ορκο Σιωπής΄΄ εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης | iShow.gr
Ειδήσεις
Φινάλε για ΄΄Ορκο Σιωπής΄΄ εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014
10:05

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η καθημερινή κοινωνική σειρά του Star «Ορκος Σιωπής», που προβάλλεται στις 17.45, θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες των ηρώων της στα τέλη Ιανουαρίου και θα γράψει φινάλε πρόωρα, συμπληρώνοντας μόνο 60 επεισόδια.

Η διοίκηση του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, βλέποντας τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης, θα πάρει την επόμενη εβδομάδα οριστικές αποφάσεις, καθώς η άσχημη επίδοση της καθημερινής παραγωγής επηρεάζει το γενικό σύνολο του σταθμού στη θεαματικότητα. Την τελευταία εβδομάδα η σειρά στα νεανικά κοινά έκανε νούμερα που κυμάνθηκαν από 3% ως 5%, ενώ στο γενικό σύνολο η τηλεθέαση κινήθηκε ανάμεσα στο 7% και το 9%.

Αυτό έχει θορυβήσει και τους ηθοποιούς, που βλέπουν ότι μια φιλόδοξη παραγωγή -με γυρίσματα σε Κύπρο, Ναύπλιο και Αθήνα- δεν έχει αγγίξει τους τηλεθεατές. Μάλιστα πολλοί από αυτούς δείχνουν μια δυσαρέσκεια όσον αφορά τη δόμηση των χαρακτήρων και την εξέλιξη του σεναρίου.

Είναι απορίας άξιο πώς μια σειρά με πρωταγωνιστές την Κάτια Δανδουλάκη, τον Δάνη Κατρανίδη, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, τον Κώστα Κάππα, την Αντιγόνη Δρακουλάκη, την Υρώ Λούπη, τον Μάνο Ιωάννου, τον Τόνυ Δημητρίου, τη Μαρία Κορινθίου, τον Χρήστο Πλαΐνη, τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και πλειάδα γνωστών ηθοποιών, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Βασιλειάδης (θυμίζουμε ότι τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης), δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά ήταν η φιλόδοξη επάνοδος του Star στην ελληνική μυθοπλασία, ύστερα από δώδεκα χρόνια, και κανείς δεν περίμενε τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη. Η αλήθεια είναι πως το πρόμο που έγινε για τον «Ορκο σιωπής» δεν ήταν και ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει το κανάλι: ούτε συνέντευξη Τύπου διοργανώθηκε, ώστε να γνωρίσουν οι δημοσιογράφοι τους συντελεστές, ούτε και ξεναγήσεις στους χώρους γυρισμάτων, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερη προβολή.
Espresso

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551