Αναζήτηση
Φιλιππόπουλος: ' Ένα κομμάτι μου χαίρεται που έφυγα από το #NomadsGR ' | iShow.gr
Ειδήσεις
Φιλιππόπουλος: ' Ένα κομμάτι μου χαίρεται που έφυγα από το #NomadsGR '
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
18:28


Ο Φώτης Φιλιππόπουλος, που είναι ο 2ος παίκτης που έφυγε από το καινούργιο ριάλιτι, Nomads,μιλά στο Mytv για τις στρατηγικές, για την άμιλλα, αλλά και για το αν χάρηκε ή όχι που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού...

Είχες στρατηγική;

Στρατηγική πρέπει να υπάρχει. Το θεωρώ αδύνατο να μην υπάρχει. Και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τη μπλέκουμε με συμπεριφορά. Δεν έχει να κάνει με σχέσεις. Χωρίς στρατηγική, η ταχύτητα και η ευελιξία δεν έχουν καμία σημασία. Ο πρώτος στόχος ήταν να πάω σε μία ομάδα στην οποία να υπάρχει ένα ωραίο, ευχάριστο, εποικοδομητικό κλίμα. Να υπάρχει άμιλλα, να ανταγωνιστούμε με άλλες δυνατές ομάδες και να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε στις επόμενες φάσεις μαζί.

Υπήρχε άμιλλα στην ομάδα σου;

Υπήρχε. Δεν θεωρώ, όμως, ότι υπήρχε προς το πρόσωπό μου. Αλλά αυτό και πάλι δεν σημαίνει τίποτα.

Στεναχωρήθηκες που έφυγες;

Ένα κομμάτι μου χαίρεται, ένα κομμάτι μου στεναχωριέται. Το κομμάτι που χαίρεται είναι αυτό που μου έδωσε την αίσθηση ότι απελευθερώθηκα, γιατί έφτασα στο σημείο να συνειδητοποιήσω ότι θα είμαι κάθε εβδομάδα προτεινόμενος. Αυτό δεν είναι βιώσιμο - και σωματικά και ψυχικά. Το κομμάτι που στεναχωριέται είναι αυτό το οποίο αισθάνεται ότι είχα κι άλλα να δώσω - και στο παιχνίδι και στην ομάδα.

Περίμενες να χάσεις από τη Νατάσα;

Όλα τα αφήνεις ανοιχτά, γιατί τα παιχνίδια, όπως είδαμε, προσαρμόζονται, αλλάζουν, έχουν ποικιλία. Οπότε κάλλιστα μπορείς να χάσεις. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα και κανένα κόμπλεξ των ανδρών, επειδή τα βάζω με γυναίκα. Τις γυναίκες τις έχω πολύ ψηλά. Είμαι μεγάλος οπαδός της γυναίκας, το έχω δηλώσει.

Γιατί έβαλες τρεις γυναίκες αρχηγούς;

Εκτιμώ την έμφυτη οξυδέρκειά τους. Και μόνο που θα μπει γυναίκα αρχηγός, θα αλλάξουν οι ισορροπίες στη φύση του παιχνιδιού, γιατί αλλάζει το κεφάλι. Εφόσον αλλάξει το κεφάλι, αλλάζει και η συμπεριφορά του σώματος. Οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι και οι τρεις, όπως είπα, αξιόλογες - και αθλητικά και ως προσωπικότητες.


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Φώτης Φιλιππόπουλος (Nomad
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551