Αναζήτηση
Φαίδρα Θεοδώρα: Η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα για πρώτη φορά στην πασαρέλα | iShow.gr
Ειδήσεις
Φαίδρα Θεοδώρα: Η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα για πρώτη φορά στην πασαρέλα
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
12:55


Την παρθενική της εμφάνιση στην πασαρέλα έκανε η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Θεοδώρα, στην 22η Athens Xclusive Designers Week.

Μάλιστα, η 16χρονη μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Happy Day, μετά το τέλος της επίδειξης, έχοντας στο πλευρό την διάσημη μητέρα της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την σχέση που έχει με την μητέρα της αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον, η Φαίδρα δήλωσε:

«η μαμά μου δεν είναι αυστηρή. Σκέφτομαι να ακολουθήσω επαγγελματικά το μόντελινγκ. Η μητέρα μου θέλει να κάνω αυτό που αγαπάω και μ’ αρέσει. Ένιωθα σιγουριά που ήταν από κάτω. Θέλω να σπουδάσω ψυχολογία, δεν με ενδιαφέρει η υποκριτική».

Από την πλευρά της, η Βάνα δεν έκρυψε το άγχος για την εμφάνιση της κόρης, ενώ εξομολογήθηκε τα κοινά στοιχεία που έχει με το παιδί της.

«Είχα πολύ άγχος, είχα ιδρώσει. Ήταν υπέροχη! Μαζί με το σχολείο και τα διαβάσματα της μπορεί να κάνει και αυτό που αγαπάει και θέλει. Δεν είναι μόνο η ομορφιά, αλλά και να έχει αξίες ένας άνθρωπος. Μου μοιάζει στο ταμπεραμέντο και πολλές φορές με ξεπερνάει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:
Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή
Βάνα Μπάρμπα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551