Αναζήτηση
Έρχεται νέα εκπομπή στην ΕΡΤ | iShow.gr
Ειδήσεις
Έρχεται νέα εκπομπή στην ΕΡΤ
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
09:44



Μία νέα εκπομπή με θέμα την Ελληνική ιστορία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ μέσα στο καλοκαίρι.
Η παραγωγή δώδεκα επεισοδίων με τίτλο «12 ερωτήσεις για το ‘21», είναι ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Φέρει τις υπογραφές της Μαριλένας Κατσίμη και του Πιέρρου Τζανετάκου, που στο εγγύς παρελθόν παρουσίαζαν – στην ΕΡΤ - την εκπομπή «Ιστορικοί Περίπατοι».
Το νέο αυτό ντοκιμαντέρ , θα φωτίζει την Ελληνική Ιστορία από τα χρόνια της Επανάστασης έως σήμερα. Απαντώντας σε απλές ερωτήσεις του τύπου, «Γιατί γιορτάζουμε την Επανάσταση την 25η Μαρτίου;» η νέα αυτή παραγωγή θα επιχειρήσει να δώσει το περίγραμμα της εποχής, να εμβαθύνει και να καταρρίψει τις στερεοτυπικές αντιλήψεις που μαθαίνουμε ως Ιστορία μέχρι σήμερα.
Στις εκπομπές που θα προβληθούν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε συνεντεύξεις με καταξιωμένους ιστορικούς και επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, σε χώρους όπου διαδραματίστηκαν σημαντικά γεγονότα στην εξέλιξη της ελληνικής Ιστορίας.
Το κόστος της όλης παραγωγής προϋπολογίζεται σε 130.400 ευρώ συν 22.800 ευρώ εργοδοτικές εισφορές, συν ΦΠΑ. Κόστος επεισοδίου 10.870 ευρώ.


ethnos.gr\
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551