Αναζήτηση
Έντονη δυσαρέσκεια στον ΑΝΤ1 για τις Τρίχες - Διορία από τον Γιάννη Λάτσιο | iShow.gr
Ειδήσεις
Έντονη δυσαρέσκεια στον ΑΝΤ1 για τις Τρίχες - Διορία από τον Γιάννη Λάτσιο
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014
19:34
Αν μας ζητούσαν να διαχωρίσουμε σε κάτι το MEGA με τον ΑΝΤ1 αυτό θα ήταν η διαφορά τους σε συγκεκριμένα είδη προγραμμάτων.

Στις σειρές, τη μυθοπλασία και το prime time το κανάλι της Μεσογείων ήταν και είναι ακόμα και στα χρόνια που δεν είχε μεγάλη παραγωγή όπως πέρσι και πρόπερσι κυρίαρχος, ενώ από πέρσι λόγω της Μουρμούρας ακόμα και ο ALPHA έχει αρχίσει να βρίσκει δυνατά χαρτιά.

Ο ΑΝΤ1 είχε στο πλάνο του τη φετινή σεζόν να κάνει γερό μπάσιμο, άλλωστε γι΄αυτό έγινε και πέρσι η μεταγραφή του Πέτρου Μπούτου, και πόνταρε πολλά στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, τις Τρίχες. Όμως τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν δικαιώνουν ούτε το κανάλι ούτε τους σεναριογράφους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν έχουν ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με το σενάριο και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ τα νούμερα τους έχουν απογοητεύσει. Κι αν για το πρώτο επεισόδιο το 17% δικαιολογήθηκε από τον αγώνα της Εθνικής που έπαιζε στη ΝΕΡΙΤ, αυτή τη φορά τα ποσοστά δεν έχουν καμία δικαιολογία. Γι΄αυτό και έχει δοθεί διορία από το Γιάννη Λάτσιο στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου μέχρι τα Χριστούγεννα για να υπάρξει άνοδος ειδάλλως θα ληφθούν μέτρα, καθώς ο σταθμός βλέπει ότι άλλες σειρές του που δεν τις είχε για την πρώτη γραμμή όπως το Ταμάμ πάνε ανέλπιστα καλά.

Το δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου είναι αναμφίβολα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα της τηλεόρασης και γι΄αυτό ακριβώς υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις και πόνταραν πολλά σε αυτούς. Όσον αφορά τις Τρίχες στο κανάλι θεωρούν πως σεναριακά υπάρχουν πολλές «λακκούβες», ενώ μοιάζει να καταφεύγει στην κλασσική μανιέρα των προηγούμενων σειρών όπως οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη, οι Δυο Ξένοι και το Κόκκινο Δωμάτιο, όπου υπάρχει πάντα ένας ή δύο χαρακτήρες φωνακλάδες, για να μην πούμε υστερικοί. Αν δεν κοιτάζεις την οθόνη νομίζεις ότι πλακώνονται οι γείτονες. Μόνο που στις Τρίχες είναι έτσι σχεδόν όλοι, με τον πανικό στην προσωπικότητα των ρόλων να είναι το βασικό στοιχείο.

Ως προς το καστ η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Μουτσινάς είναι η δύναμη ισχύος που υπολόγιζε και το κανάλι και οι σεναριογράφοι, αλλά εκτός από αυτούς τους δύο η ελπίδα στηρίζεται στα γκεστ που θα υπάρχουν σε κάθε επεισόδιο και ιδίως γκεστ από άλλους χώρους.

toratora

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Λάτσιος
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551