Αναζήτηση
Ένταση στο Namaste: Η οργή του Ανέστη Βλάχου και το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ένταση στο Namaste: Η οργή του Ανέστη Βλάχου και το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού!
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
11:29
ΟΑνέστης Βλάχος, ο αγαπημένος ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του κακού που υποδύθυκε στον ελληνικό κινηματογράφο, ήταν εχθές καλεσμένος τηςΝαταλίας ΓερμανούστοNamaste.
Ο ίδιος, μετά την πρώτη καλησπέρα της παρουσιάστριας, γεμάτος οργή της είπε:«Διάβαζα στην εφημερίδα σήμερα ότι έπιασαν μια γρια 88 χρονών που πουλούσε καρβουνάκια στην εκκλησία και της έβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πού είσαι ρε Τσίπρα; Για άλλα ήρθαμε και άλλα λέμε, αλλά είμαι πολύ πικραμένος».
Το θέμα αυτό έκανε τη Ναταλία Γερμανού να ζητήσει να το ψάξουν από τους συνεργάτες της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αφού είναι ζωντανή η εκπομπή αυτή, έχουμε τόσους δημοσιογράφους εδώ, πάνω στο κοντρόλ στο Περιστέρι. Μπορείτε να το ψάξετε παιδιά σας παρακαλώ πολύ αυτό το θέμα που λέει ο κ. Ανέστης Βλάχος;».
Η απάντηση όμως που της έδωσαν, δεν την άρεσε καθόλου και έξαλλη είπε: «Μου λέει ο Βασίλης ότι δεν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος. Βασίλη θα τα πάρω μαζί σου όμως τώρα. Μιλάμε για μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας που για να μην πεθάνει από την πείνα πουλάει καρβουνάκια έξω από μία εκκλησία και εσύ μου απαντάς λογικά σαν να συμφωνείς με την πράξη. Δεν θέλω να το συνεχίσουμε. Έρχομαι σε σας γιατί δεν θα βρω άκρη. Δεν θα βρώ άκρη και θα συγχυστώ κι εγώ. Τέτοιους νόμους… μπιπ είναι η λέξη».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ανέστης Βλάχος
Ναταλία Γερμανού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551