Αναζήτηση
Ένας ακόμη γάμος για τη Νίνα Λοτσάρη; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ένας ακόμη γάμος για τη Νίνα Λοτσάρη;
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015
21:35


Η Νίνα Λοτσάρη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε για όλα.

-Δεν είναι κάπως αμήχανο να συνεργάζεσαι με τον πρώην σύζυγό σου Κωνσταντίνο Σκορδάλη;

«Όταν έχεις αγαπηθεί με ενόν άνθρωπο, έχετε κάνει παιδιά και έχετε περάσει σχεδόν ιη μισή σας ζωή μαζί, θεωρώ ότι δεν μπορείς να μην ενδιαφέρεσαι γα το κοινό συμφέρον αυτής της οικογένειας που χτίσατε μαζί. Τα υπόλοιπα είναι απλά εγωισμοί που δεν θεωρώ ότι χωράνε σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται ανωτερότητα, ωριμότητα, αν σημαίνει ότι τα έχω φιλοσοφήσει τα πράγματα ή αν είναι όλα αυτά μαζί»

-Θα ήθελες να ξαναπαντρευτείς;

«Ότι θέλει η ζωή. Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπαντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Μου αρέσει η συντροφικότητα, θέλω να έχω πλάι μου έναν άνθρωπο που να με αγαπάει, να με φροντίζει, όπως κι εγώ εκείνον. Δεν θα ήθελα με τίποτα να γεράσω μόνη μου. Τα παιδιά μου κάποια στιγμή θα φύγουν. Ούτε θα ήθελα να τους φορτώνομαι, θέλω να έχω τον σύντροφο μου να περνάμε όμορφα μαζί, να πηγαίνουμε τα ταξίδια μας, να αγαπιόμαστε.»

-Πώς θα περιέγραφες τον άντρα των ονείρων σου;

«Το πιο βασικό είναι να μην είναι μισογύνης. Τον άντρα τον κρίνεις από τον τρόπο που μιλάει στη μάνα του. Κι αυτό είναι μία συμβουλή που δίνω σε όλα τα νέα κορίτσια. Αν δεν υπολογίζει τη μητέρα του και της συμπεριφέρεται άσχημα, στη γυναίκα του θα κάνει τα ίδια και χειρότερα, θέλω να έχω δίπλα ρου έναν άντρα ευγενικό, δημιουργικό, με ήθος και σεβασμό στη γυναικεία φύση. Δεν ζητάω πολλά. Η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα.»

-Δύσκολα μπορεί να σε φανταστεί κανείς να πέφτεις στα πατώματα για έναν άντρα.

«Και δικαίως. (Γελάει.) Δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω στον εαυτό μου να με δει στα πατώματα να κλαίω για έναν άντρα. Πόσω μάλλον να με δουν άλλοι. Είμαι τόσο περήφανη που ούτε ο ίδιος μου ο εαυτός δεν θα ήθελα να αντικρίσει τη Νίνα σε αυτή την κατάσταση. Ξέρεις τι κάνω; Έχω βρει τον μηχανισμό μέσα μου και πατάω τον διακόπτη. Όταν ο άλλος με πληγώσει, τον απομυθοποιώ πολύ γρήγορα. Βάζω τη λογική πάνω από το συναίσθημα ζυγίζω την κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο μπορώ να ξεπερνάω τους ανθρώπους που δεν μου χρησιμεύουν σε τίποτα. Όποιον δεν σου βγάζει τα καλά σου στοιχεία δεν σε εξελίσσει είναι ένας άχρηστος άνθρωπος δίπλα σου.»


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Νίνα Λοτσάρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551