Αναζήτηση
Ελίνα Ακριτίδου: 'Ήμουν πολύ διστακτική πριν μπω στο Τατουάζ' | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελίνα Ακριτίδου: 'Ήμουν πολύ διστακτική πριν μπω στο Τατουάζ'
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
18:29


Η ηθοποιός, Ελίνα Ακριτίδου, πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ, Τατουάζ, δια χειρός Βάνας Δημητρίου, και σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Η ίδια μιλά για τη συμμετοχή της κι αποκαλύπτει πως ήταν διστακτική...

Ακούγεστε ικανοποιημένη από τη συνεργασία σας...

«Ήταν έκπληξη η συνεργασία. Είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση κι επειδή έχουμε παρακολουθήσει δυσάρεστες εκπλήξεις, από ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες, ήμουν πολύ διστακτική», λέει στον Τηλεθεατή.

Είχαν περγαμηνές με το «Μπρούσκο»...

«Θα πρέπει να ομολογήσω ότι σκεφτόμουν αρνητικά. Ειλικρινά, όταν τους γνώρισα και παρακολουθώντας τη δουλειά τους, έμεινα έκπληκτη. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Βουτούν στα βαθιά και δεν κάνουν εκπτώσεις. Δεν έχουν κόμπλεξ, ακούν τις παρατηρήσεις, προκειμένου να βγει σωστό το αποτέλεσμα. Είναι το μεγάλο τους προσόν. Έχουν ανοιχτά αφτιά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραδεχτούν όταν δεν ξέρουν».

Έχετε κατά βάση εξωτερικά γυρίσματα;

«Γενικότερα στη σειρά κυριαρχούν οι εξωτερικοί χώροι. Μεγάλο πλεονέκτημα. Ο Ανδρέας Γεωργίου αγαπά τους εξωτερικούς χώρους και οι τηλεθεατές θα το απολαύσουν στη σειρά. Έχουν μια μοναδική ικανότητα να διαλέγουν συνεργάτες. Και δεν ευλογώ τα... γένια μου, αλλά και οι τεχνικοί, ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο».

Θα σας δούμε επί σκηνής;

«Από την άνοιξη θα συμμετέχω σε μια θεατρική δουλειά. Ακόμη τηρούμε σιγή ιχθύος».


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελίνα Ακριτίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551