Αναζήτηση
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δεν έχω άλλη αντοχή | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δεν έχω άλλη αντοχή
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016
18:30
Για την οικονομική κρίση, την αγάπη, τον έρωτα αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Γιάφκα» και στον Σπύρο Χαριτάτο.

«Στο χώρο μου υπάρχει τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα. Δεν μου αρέσει να το λέω αυτό. Είναι παρεξηγημένο.

Υπάρχουν πάρα πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες που έχουν αφήσει μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά και περνάνε τρομερά δύσκολα. Θυμώνω με αυτούς που επιτρέπουν να φαίνεται ο χώρος που δουλεύουμε κάτι το πλουσιοπάροχο. Δουλεύουμε με αγώνα να υπάρξουμε στο σύστημα, πληρώνουμε σαφώς σπασμένα άλλων εποχών.

Η τέχνη είναι επιλογή – πολυτέλεια σήμερα, έχει χτυπηθεί... Το να έρθει να βγει κάποιος να διασκεδάσει είναι μία πολυτέλεια. Ο τύπος και οι δημοσιογράφοι θέλουν να συνεχίσουν να μιλάνε για σπίτια, ρούχα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Επειδή οι δυσκολίες αρχίζουν και πληθαίνουν στην καθημερινότητα, ακυρώνω καταστάσεις.

Όταν βρεθώ σε δυσκολία ακυρώνω τη ζωή μου, τους γύρω μου. Πιάνω τον εαυτό μου να λέει ότι δεν έχω βοήθεια από κανένα, όμως δεν είναι αλήθεια. Θα ήμουν αχάριστη να πω ότι θέλω να μου συμβεί κάτι καλύτερο από αυτό που μου συμβαίνει τώρα.

Η μουσική είναι κάτι που έχω επιλέξει για να εκφράζω το μέσα μου. Δεν νιώθω καθόλου ότι αποφεύγω απαντήσεις, είμαι ανοιχτή αρκετά και στους δημοσιογράφους».

Αναφερόμενη στην αγάπη και στο έρωτα η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε πως «η αγάπη δεν είναι μονόπλευρη. Πάντα έχεις κάποιον να αγαπάς. Η αγάπη είναι δύο. Ο έρωτας αλλάζει μορφές διαρκώς για αυτό και δεν σταματάει ποτέ να υπάρχει. Αλλάζει με την ηλικία, τα βιώματα».

Μάλιστα, στο υποθετικό σενάριο που βρισκόταν σε μια δύσκολη στιγμή και είχε δύο περιπτώσεις ανθρώπων που πνίγονται μπροστά της: ο ένας τη λάτρευε, εκείνη όμως όχι.

Ο άλλος ήταν άνθρωπος που λάτρευε η ίδια, εκείνος όμως όχι, ποιόν θα επέλεγε να σώσει, η Ελεονώρα απάντησε: «Δεν είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει μονόδρομος. Εγώ θα σώσω αυτόν που με αγαπάει.

Είμαι σε μία φάσης ζωής που έχω ανάγκη την προστασία και την αγάπη. Δεν έχω την δύναμη και την αντοχή να κρατήσω αυτόν που αγαπώ.

Δεν υπάρχει μονόδρομος, είναι πού σε πάει η ζωή. Δεν έχω άλλη αντοχή. Είμαι σε μία στιγμή που χρειάζομαι υποστήριξη. Αγαπημένε μου (Σπύρο), σε στεναχώρησα;».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Ζουγανέλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551