Αναζήτηση
Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει πως έχασε 6 κιλά σε ένα μήνα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει πως έχασε 6 κιλά σε ένα μήνα!
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015
19:37
Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People» και τη Σόνια Καζόνι περιέγραψε τη διατροφή που έκανε κι έχασε 6 κιλά σε ένα μήνα.

Τη θεαματική αλαγή στην εμφάνιση της την πέτυχε με την επιλογή που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο να γίνει vegetarian και πιο συγκεκριμένα pesceterian (pesce=ψάρι). Η Ελεονώρα έχει αποκλείσει εντελώς από τη διατροφή της το κρέας και το έχει αντικαταστήσει με το ψάρι.

«Τον τελευταίο χρόνο δεν έχω φάει κρέας. Τρώω μόνο ψάρι. Ο μπαμπάς μου ήταν vegetarian για 7 χρόνια οπότε όλο αυτό μου ήταν οικείο. Δεν ξέρω αν θα το κόψω για πάντα. Αυτό ξεκίνησε όταν τελείωσα πέρυσι τις θεραπείες με τη μέση μου. Επειδή είχα κάνει πολύ κορτιζόνη είχα φουσκώσει κατά 6 κιλά και ήθελα να τα χάσω. Ο γιατρός μου, μου είπε «κόψε το κόκκινο κρέας για 15 μέρες και θα δεις πόσο θα ξεφουσκώσεις». Πράγματι σε 15 μέρες έχασα 3 κιλά, γιατί δεν έπαιρνα πια τοξίνες. Έτσι το έκοψα για άλλες 15 μέρες και έχασα και τα 6 κιλά. Το σώμα μου άρχισε αμέσως να στεγνώνει. Το έψαξα το πράγμα και είδα πως μου κάνει καλό, γι’ αυτό και συνεχίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ, η γυμναστική πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή της: «Γυμνάζομαι κάθε μέρα ή και δύο φορές την ημέρα αν προλάβω. Μπορεί να σηκωθώ το πρωί να κάνω πιλάτες και το βράδυ να κάνω στίβο, που είναι η μεγάλη μου αγάπη».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Μελέτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551