Αναζήτηση
Έλενα Χριστοπούλου: Πώς έμαθε όσα είπε ο Ζάχος Χατζηφωτίου για τη σχέση τους; | iShow.gr
Ειδήσεις
Έλενα Χριστοπούλου: Πώς έμαθε όσα είπε ο Ζάχος Χατζηφωτίου για τη σχέση τους;
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
09:28


Η Έλενα Χριστοπούλου, η μέντορας του GNTM δηλώνει αυστηρή πρώτα με τον εαυτό της και μετά με τους υπόλοιπους.

«Έχω γεννηθεί αυστηρή. Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και μετά με τους υπολοίπους. Να νταντεύουμε παιδάκια; Για να βγουν πώς μετά από αυτό το παιχνίδι;».

Η υπερασπίζεται την Ηλιάνα Χριστοπούλου για τα όσα σχόλια υπάρχουν γύρω από εκείνη και τη διεθνή καριέρα της που κάποιοι αμφισβητούν:

«Η Ηλιάνα ήρθε σε εμένα. Εγώ την έχω από την πρώτη μέρα. Καλά δεν την πήγα; Η Ηλιάνα έχει κάνει διεθνή καριέρα. Η Ηλιάνα είναι ο Τσακ Νόρις. Ό,τι και να της πεις σε επίπεδο μόντελινγκ επαγγελματισμού το έχει κάνει.»

«Το έχω πει ότι είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά. Έχω κάνει ένα γάμο, δεν νομίζω ότι θέλω να ξανακάνω. Δεν είναι εκεί η ουσία. Το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει 50 φορές και έχει φύγει. Γιατί δεν του έδωσα σημασία. Μετάνιωσα. Έβαζα πάντα προτεραιότητα τη δουλειά, το τρέξιμο, λίγο φοβάμαι κιόλας. Άνετα θα υιοθετούσα ένα παιδί», δηλώνει η Έλενα Χριστοπούλου για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου μιλά στην Σάσα Σταμάτη και στο Ooh la la τόσο για την ατάκα της για την Ζενεβιέβ Μαζαρί σε πρόσφατο επεισόδιο του GNTM, όσο και για το πως έμαθε πως ο Ζάχος Χατζηφωτίου είπε ότι είχαν σχέση, αλλά και πως αντέδρασε στη συνέχεια…

«Την Ζενεβιέβ την λατρεύω. Καθόλου δεν μου σπάει τα νεύρα. Είναι πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, είναι έντονη. Τους έντονους ανθρώπους εγώ τους ερωτεύομαι και είναι επαγγελματίας θεά και θα τη χτυπήσω κάποια στιγμή.»

«Μου έστειλαν μήνυμα κάποια στιγμή στο γύρισμα, μια φίλη μου, και με ρώτησε αν ο Ζάχος είναι καλά. Τρελάθηκα και λέω «Παναγία μου!». Σηκώθηκα πάνω την παίρνω τηλέφωνο της λέω «Πες μου ότι είναι καλά!». Λέει έχει πει αυτό και αυτό, λέω «Αποκλείεται!». Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω «Ζαχάκι μου τι έγινε;» και μου λέει «Όποιος τα έχει πει να του κάνω μήνυση». Εγώ πιστεύω ότι έχουμε σχέση 67 χρόνια. Πάντα με αγαπούσε και σαν γυναίκα. Δεν είναι τυφλός, είμαι εντυπωσιακιά. Δνε τα είχαμε με τον Ζάχο. Είναι ένας άνθρωπος που είναι 96 χρονών. Ας είμαστε και εμείς στα 96 έτσι. Δεν υπάρχει θέμα συγγνώμης. Έχουμε άλλη σχέση. Εγώ είμαι ερωτευμένη με το πνεύμα του. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου.
Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Έλενα Χριστοπούλου
Ζάχος Χατζηφωτίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551