Αναζήτηση
Έκπληξη 5! – Special Edition | iShow.gr
Ειδήσεις
Έκπληξη 5! – Special Edition
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014
18:56


H Έκπληξη επιστρέφει με την 5η έκδοση της. Το artAZ, σε συνεργασία με την Κλίμακα και πληθώρα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, διοργανώνει την ετήσια του έκθεση για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας.

Εκατοντάδες μικρά έργα τέχνης σας περιμένουν στο Ρομάντσο, μεταξύ 21 και 23 Φεβρουαρίου 2014. Ελάτε να ανακαλύψετε τη σύγχρονη τέχνη της πόλης, ενισχύοντας παράλληλα το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Η εικαστική πλατφόρμα artAZ καλεί και φέτος πληθώρα καλλιτεχνών να δημιουργήσουν, ειδικά για την Έκπληξη, από ένα μικρό έργο τέχνης. Όλα τα έργα προσφέρονται σε συμβολική τιμή (50 ευρώ), ενώ είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους, ώστε η ταυτότητα του δημιουργού να διατηρείται μυστική. Η αποκάλυψη του ονόματος γίνεται μετά την αγορά του έργου –εκεί βρίσκεται η έκπληξη!

Καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας αλλά και φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, Έλληνες και ξένοι, προσφέρουν αφιλοκερδώς τα έργα τους με σκοπό να παρασύρουν το κοινό σε ένα εικαστικό παιχνίδι που έχει σαν κατάληξη την αλληλεγγύη και την προσφορά.

Η έκθεση των έργων ξεκινάει on line στο artAZ (www.artaz.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα και να δουν τα έργα προκαταβολικά, στο ειδικά δημιουργημένο λήμμα SURPRISE V. Νέα έργα προστίθενται καθημερινά μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάθε έργο έχει τον δικό του κωδικό αριθμό, ο οποίος αντικαθιστά τον τίτλο του και το όνομα του καλλιτέχνη. Μεταξύ 21 και 23 Φεβρουαρίου, η έκθεση θα μετακομίσει στο Ρομάντσο για να παρουσιαστούν τα έργα ζωντανά στο κοινό και να πραγματοποιηθεί η διάθεση τους.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ.

Πληροφορίες για την ΚΛΙΜΑΚΑ

Η ΚΛΙΜΑΚΑ είναι ένας μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας ο οποίος παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και την κοινωνική τους επανένταξη. Από το 2001 υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης στους άστεγους συμπολίτες μας περιλαμβάνοντας δράσεις από την πρόληψη έως την αποκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παράλληλο πρόγραμμα αλλά και τη διαδικασία διάθεσης των έργων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του artAZ (www.artaz.gr).

Παραλαβή έργων: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, 12:00 – 15:00 ή κατόπιν συνεννόησης

Έκπληξη 5! – Special Edition

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 / 19:30 – 22:30

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 22/2, 12:00 – 22:00 / Κυριακή 23/2, 12:00 - 15:00

Είσοδος ελεύθερη


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551