Αναζήτηση
Είπε "όχι" στο MEGA για τον Alpha! | iShow.gr
Ειδήσεις
Είπε "όχι" στο MEGA για τον Alpha!
Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014
20:35
Σε έντονους ρυθμούς εργάζονται τις τελευταίες ημέρες στο MEGA προκειμένου να ετοιμάσουν την καινούργια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους.

Με την επιλογή του Μάρκου Σεφερλή για την παρουσίαση γνωρίζουν πολύ καλά στο κανάλι της Μεσογείων ότι έχουν βάλει στοίχημα και γι' αυτό θέλουν να κερδίσουν τους περισσότερους τηλεθεατές της ζώνης.

Μπορεί λοιπόν να υποστηρίζουν ότι αυτό πους τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν "μία καλή πρωτότυπη και ανατρεπτική εκπομπή", αλλά σίγουρα τους ενδιαφέρει και τι θα δείξουν τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Τον τελευταίο καιρό λοιπόν έχουν γίνει πολλές συναντήσεις με πρόσωπα υποψήφια για να είναι στην παρέα του Σεφερλή. Ένα από αυτά τα πρόσωπα όμως, αποφάσισε να πει "όχι" και να πάει... απέναντι, στον ALPHA.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του MEGA ήθελαν να είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους η Αλέκα Καμηλά, Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η παρουσιάστρια έκανε παραπάνω από μία συναντήσεις με στελέχη του MEGA, με αποτέλεσμα τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων να θεωρούν ότι την έχουν "κλείσει" και ότι θα διαψευστούν όσοι υποστηρίζαμε πως θα επιλέξει τελικά τον ALPHA.

Έλα όμως, που τελικά διαψεύστηκαν οι ίδιοι, αφού η Καμηλά είπε "όχι" στην πρότασή τους να είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους με τον Μάρκο Σεφερλή. Προφανώς έκρινε ότι θα περάσει καλύτερα παρουσιάζοντας με την κολλητή φίλη της, την Μπέττυ Μαγγίρα, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Λιανό, καθημερινά την απογευματινή εκπομπή «Όλα παίζουν» στον ALPHA και έτσι αποφάσισε να κλείσει την πόρτα της Μεσογείων.

Βέβαια, μπορεί στο MEGA να μην... χάρηκαν με την αρνητική απάντηση της Καμηλά, αλλά προσπαθούν να μην το δείχνουν, υποστηρίζοντας ότι έχουν αρκετά πρόσωπα για την "ανατρεπτική και πρωτότυπη" όπως θέλουν να την χαρακτηρίζουν, πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή. Το αν τελικά επιβεβαιωθούν ή διαψευστούν και για αυτό, θα το δούμε όταν η εκπομπή βγει στον αέρα...!
newsit.gr

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Αλέκα Καμηλά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551