Αναζήτηση
Έγκυος ξανά γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος – Οι πρώτες φωτογραφίες | iShow.gr
Ειδήσεις
Έγκυος ξανά γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος – Οι πρώτες φωτογραφίες
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
12:01


Τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές της διακοπές περνάει Ελληνίδα δημοσιογράφος, καθώς περιμένει το δεύτερο παιδί της! Μάλιστα, οι φωτογραφίες της με μπικίνι στάθηκαν αφορμή για να αποκαλυφθεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την συνεργάτιδα τηςΧριστίνας Λαμπίρη,Έλενα Πολυκάρπου, η οποία είναι ξανάέγκυος, μετά από οκτώ χρόνια γάμου με τον τονΠέτρο Πάλληκαι 6,5 χρόνια μετά τον ερχομό της κόρης τους,Βασιλικής.

Μέσω των social media, η δημοσιογράφος μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές της, ενώ σε άλλη ανάρτησή της εξέφρασε την ανυπομονησία να έρθουν τα… Χριστούγεννα, αφήνοντας να εννοηθεί πως τότε θα γεννήσει και, άρα, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Θυμίζουμε πως, στα τέλη Ιουλίου, η Έλεναείχε προβεί σε μία πολύ συγκινητική πρωτοβουλία: δίνοντας δύναμη σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά τελικά τα κατάφερε χωρίς αυτήν και χάρισετα φάρμακα της γονιμοποίησης σε ζευγάρι που αντιμετωπίζει προβλήματα υπογονιμότητας.










Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Έλενα Πολυκάρπου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551